Nieuw duurzaam vloerenmerk

Zaterdag 30 september 2023

Mflor presenteert onder het nieuwe merk Extensu polypropyleen vloeren, die zeer duurzaam zijn.
Nieuw duurzaam vloerenmerk
Nieuw duurzaam vloerenmerk Nieuw duurzaam vloerenmerk

Extensu is een collectie duurzame designvloeren van Mflor, ontworpen voor een zeer lange levensduur. De vloer, op basis van polypropyleen, voldoet aan alle normen voor de project- en hospitalitymaakt (kantoren, winkels, restaurants, hotels enzovoorts) maar is ook een zeer interessant alternatief voor bewuste consumenten die op zoek zijn naar een veilig en aangenaam binnenklimaat. De vloer is zeer sterk en daardoor geschikt voor gebruikscategorie 33/42.

 

Met Extensu maak je een keuze voor een duurzamere toekomst. Omdat Extensu gemaakt is van polypropyleen, is het volledig recyclebaar en vrij van PVC, ftalaten, weekmakers en SVHC (zeer zorgwekkende stoffen). Extensu wordt zelfs gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede materialen.

 

Extensu vloeren dragen daarom ook bij aan Blue Angel-, Breeam- en Leed-certificeringen en voldoen ruimschoots aan de internationale Vos-eisen voor welzijn en een gezond binnenklimaat. De productie vindt plaats in fabrieken die zowel ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd zijn, de productie heeft dus slechts een minimale impact op het milieu. Kiezen voor Extensu is een bewuste keuze.

 

Voor de dessins van de nieuwe collecties is gekeken naar de Unesco werelderfgoederen. De rijke kleuren, patronen en texturen die in deze prachtige, onvervangbare gebieden te vinden zijn, dienden als inspiratiebron voor de unieke en prachtige vloerdessins. Door de dessins te baseren op deze erfgoedsites voeg je met Extensu dus  zowel schoonheid als milieubewustzijn toe aan iedere ruimte.

 

De twee Natur-collecties hebben een haast niet van echt te onderscheiden houtdessin. De Okavan-collectie (foto 2 - geïnspireerd op de Okavango Delta) biedt een vriendelijk eiken dessin in vijf aantrekkelijke kleuren en de Serengi-collectie (foto 1 - geïnspireerd op het Serengeti National Park) heeft een stoere dennenhout-look en is verkrijgbaar in vijf krachtige, natuurlijke kleuren. De Kultur tegelcollectie heet Acropol (foto 3) en is geïnspireerd op De Acropolis. Deze collectie heeft een mooi steendessin in vier moderne kleuren.

 

Extensu is per direct leverbaar en wordt ondersteund door een brochure, website en diverse POS-materialen. Voor interieurarchitecten zijn er 3D textures van de vloeren beschikbaar in het SketchUp 3D warehouse. De collectie wordt aangeboden aan een select aantal dealers, die een dergelijk alternatief product graag willen adviseren aan de klant. Tijdens de Incoda hebben zich al meerdere geïnteresseerden zich gemeld.Links

www.extensu.com
www.mflor.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, vinylvloeren, polypropyleen, duurzaam, circulair, hergebruik, houtdessin, tegeldessin, okavango, serengeti, acropolis, recycling, werelderfgoed, ontwerp, kleuren, bewust, keuze, selectief, dealers, groothandel, #extensu, #mflor, #peitsman, #incoda, #t&m, #textilesandmore

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden