Musthaves voor fijne woonkamer

Maandag 20 juni 2022

[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
Musthaves voor fijne woonkamer
Musthaves voor fijne woonkamer Musthaves voor fijne woonkamer

Hoe zorg je voor die fijne sfeer in de woonkamer? Drie musthaves voor iedere woonkamer:

1. Zithoek
Een fijne zithoek kan natuurlijk niet ontbreken in de woonkamer. Want waar ga je anders lekker zitten om een serie te kijken? Of gezellig te borrelen met vrienden? Hoe je jouw zithoek inricht, hangt af van de beschikbare ruimte en de samenstelling van je gezin. Daarnaast hangt het natuurlijk ook af van je smaak. Ga je bijvoorbeeld voor natuurlijke tinten of wil je liever een of meerdere felle kleuren terugzien?


Maar wat zijn nou de belangrijkste (sfeer)onderdelen van een zithoek? Natuurlijk is een bank onmisbaar. Is iemand uit je gezin langer dan gemiddeld? Dan is het een goed idee om te kijken naar een bank voor lange mensen.

Naast een fijne bank zorgt een kleed ook voor extra sfeer. En vergeet natuurlijk een salontafel niet om de zithoek compleet te maken. Ga bijvoorbeeld voor een unieke epoxy tafel zwart met goud (foto 1,2 en 3).


2. Gezellig licht
Licht is een van de belangrijkste onderdelen van de woonkamer. Met het juiste licht zorg je voor een fijne sfeer. Kijk daarom goed waar je een lamp wilt neerzetten of ophangen. Het maken van een lichtplan kan je hier goed bij helpen.


Twijfel je of het licht van een lamp wel fel genoeg is? Of ben je juist bang dat het licht veel te fel gaat zijn? Dan raden we je aan om te kiezen voor een dimbare lamp. Zo weet je zeker dat je altijd het beste licht hebt voor je woonkamer.


3. Planten
Misschien niet het eerste waar je aan denkt; maar planten in de woonkamer zijn een belangrijk onderdeel. Planten zorgen namelijk voor een natuurlijke en groene uitstraling van de woonkamer. Hierdoor ziet het er direct een stuk huiselijker en sfeervoller uit. Maar wist je dat planten ook zorgen voor luchtzuivering en dat ze ook bijdragen aan een betere akoestiek?


Het is wel belangrijk om de planten goed te verzorgen. Vind je het lastig om planten in leven te houden? Kies dan voor vetplanten. Vetplanten hebben namelijk minder verzorging nodig, waardoor de kans kleiner is dat ze doodgaan. Ideaal dus!


[Sponsored artikel]Links

www.cralini.nl
www.huisreus.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, bank, bankstel, tafel, epoxy, retail, winkel, #cralini, #huisreus

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren geÔntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden