Moon en Compass van Artifort

Vrijdag 10 juni 2022

Artifort lanceert twee nieuwe designs tijdens de meubelbeurzen Salone del Mobile in Milaan en Design District in Rotterdam: Moon en Compass. Internationaal geroemde ontwerpers Patrick Norguet en Mike&Maaike werkten met Artifort samen aan de noviteiten van 2022.
Moon en Compass van Artifort
Moon en Compass van Artifort Moon en Compass van Artifort

Met Moon geeft ontwerper Patrick Norguet volgens Artifort uitdrukking aan het idee van comfort, kunst en een vooruitstrevend karakter. Moon is een hoge fauteuil die direct opvalt in de ruimte. Dankzij de comfortabele, luxe uitstraling gecombineerd met een ergonomische zitervaring past Moon in op veel verschillende plekken. De fauteuil is verkrijgbaar met twee typen onderstellen en kent vele afwerkingsmogelijkheden.

 

Artifort Compass bijzettafels zijn eenvoudige tafels van massief eikenhout. Het druppelvormige oppervlak is volgens het bedrijf uitnodigend vanuit vele visuele hoeken, en laat zich gemakkelijk positioneren en verplaatsen om hulp te bieden aan verschillende dagelijkse activiteiten. Hij kan naar één kant gedraaid worden, voor de gebruiker geplaats worden of boven een schoot gehouden worden. Het onopvallende onderstel glijdt gemakkelijk onder een bank of stoel, terwijl het vrijdragende ontwerp het tafelblad met laptop dichtbij brengt.Links

www.artifort.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, tafel, kast, opberg, fauteuil, stoel, zitmeubel, stoel, fauteuil, design, #artifort

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden