MoOD breidt uit

Woensdag 17 april 2019

In september wordt MoOD voor het eerst volledig georganiseerd door Easyfairs. Het concept van de beurs is daardoor flink veranderd.
MoOD breidt uit

Tot dusver waren de exposanten op MoOD high-end fabrikanten en producenten van meubel-, raam- en wandbekleding, die zich richten op de residentiële en contractmarkt. Dit jaar opent Easyfairs de deur voor exposanten van (high-end) bed-, bad en tafellinnen. Ook tapijt, karpetten en outdoor materialen worden toegevoegd aan het aanbod.

 

Een andere toevoeging is Project Cloud, speciaal voor de projectmarkt. In dit gedeelte staan exposanten die zich op de contractmarkt richten, met in het midden drie volledig ingerichte interieurs. Hiervoor zijn bekende Belgische designers verantwoordelijk.

 

MoOD werkt dit jaar ook samen met een ander event, de International Interior Design Exhibition. Deze tentoonstelling, waarbij designers hotelkamers inrichten waarin alles te koop is, werd in 1982 voor het eerst gehouden in Londen. In 2018 werd het evenement nieuw leven in geblazen in Brussel en dit jaar vindt het IIDE tegelijk plaats met MoOD. Het Hôtel de la Poste, dat direct naast MoOD locatie Tour & Taxis gelegen is, is hiervoor de locatie. Een ticket voor MoOD geeft ook toegang tot de IIDE.

 

Een nieuwe opzet vraagt om een nieuwe plattegrond. Dit jaar is de ingang bij Shed 3, hier vindt Indigo plaats. Deze beurs is het platform voor designers die hun nieuwe designs en patronen verkopen en hier is weinig veranderd. Wel is er door de nieuwe indeling plaats voor vijftien extra exposanten. Vanaf nu worden Indigo en MoOD op digitaal gebied gescheiden, beide hebben ze nu een eigen website. Om meer bezoekers naar MoOD (en Indigo) te treken mag elk exposant vijf topklanten uitnodigen. In totaal 200 van hen worden door Easyfairs in watten gelegd, met een hotelkamer, locaal transport en meer.

 

MoOD en Indigo vinden plaats van 10 - 12 september.Links

www.easyfairs.com
www.iide.be
www.moodbrussels.com
www.indigobrussels.com
www.tour-taxis.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, tapijt, karpet, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbrussels, #moodbxl, #indigobxl, #artexisEasyfairs, #artexis, #easyfairs, #iide

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden