MoOD breidt uit

Woensdag 17 april 2019

In september wordt MoOD voor het eerst volledig georganiseerd door Easyfairs. Het concept van de beurs is daardoor flink veranderd.
MoOD breidt uit

Tot dusver waren de exposanten op MoOD high-end fabrikanten en producenten van meubel-, raam- en wandbekleding, die zich richten op de residentiële en contractmarkt. Dit jaar opent Easyfairs de deur voor exposanten van (high-end) bed-, bad en tafellinnen. Ook tapijt, karpetten en outdoor materialen worden toegevoegd aan het aanbod.

 

Een andere toevoeging is Project Cloud, speciaal voor de projectmarkt. In dit gedeelte staan exposanten die zich op de contractmarkt richten, met in het midden drie volledig ingerichte interieurs. Hiervoor zijn bekende Belgische designers verantwoordelijk.

 

MoOD werkt dit jaar ook samen met een ander event, de International Interior Design Exhibition. Deze tentoonstelling, waarbij designers hotelkamers inrichten waarin alles te koop is, werd in 1982 voor het eerst gehouden in Londen. In 2018 werd het evenement nieuw leven in geblazen in Brussel en dit jaar vindt het IIDE tegelijk plaats met MoOD. Het Hôtel de la Poste, dat direct naast MoOD locatie Tour & Taxis gelegen is, is hiervoor de locatie. Een ticket voor MoOD geeft ook toegang tot de IIDE.

 

Een nieuwe opzet vraagt om een nieuwe plattegrond. Dit jaar is de ingang bij Shed 3, hier vindt Indigo plaats. Deze beurs is het platform voor designers die hun nieuwe designs en patronen verkopen en hier is weinig veranderd. Wel is er door de nieuwe indeling plaats voor vijftien extra exposanten. Vanaf nu worden Indigo en MoOD op digitaal gebied gescheiden, beide hebben ze nu een eigen website. Om meer bezoekers naar MoOD (en Indigo) te treken mag elk exposant vijf topklanten uitnodigen. In totaal 200 van hen worden door Easyfairs in watten gelegd, met een hotelkamer, locaal transport en meer.

 

MoOD en Indigo vinden plaats van 10 - 12 september.



Links

www.easyfairs.com
www.iide.be
www.moodbrussels.com
www.indigobrussels.com
www.tour-taxis.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, tapijt, karpet, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbrussels, #moodbxl, #indigobxl, #artexisEasyfairs, #artexis, #easyfairs, #iide

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden