Miljoenen voor Naduvi

Vrijdag 21 mei 2021

Online interieur-outlet Naduvi heeft opnieuw financiering opgehaald voor Europese uitbreiding van het platform, acht keer zoveel als vorig jaar.
Miljoenen voor Naduvi

De Nederlandse interieur start-up Naduvi heeft in de Series - A investeringsronde $ 10 miljoen (€ 8,5 miljoen) opgehaald. Vorig jaar kreeg het bedrijf al een injectie van €1,1 miljoen en sleepte de online Home & Living outlet de ‘Beste Starter Award’ in de wacht.

 

Naduvi, live gegaan in maart 2020, is een Home & Living outlet waar inmiddels 250 merken een wisselend assortiment van ruim 25.000 producten met korting verkopen. De merken verkopen en leveren direct aan de consument met kortingen van 30% tot 80%. Oprichter is Itai Gross (ex ceo Westwing Benelux).

 

De investeringsronde werd geleid door Begin Capital uit London. Dat stelt dat Naduvi een technologisch uniek platform is, dat consumenten in staat stelt om mooie interieurmerken met aanzienlijke kortingen te kopen. Het bedrijf is onder de indruk van het team (zie foto, Gross staand vierde van links) en de sterke groei van het merk in korte tijd en gelooft in de grote internationale potentie. Andere participanten in de ronde zijn bekende marketplace investeerders All Iron Ventures uit Spanje en FJ LABS uit New York. Ook angel investeerders van het eerste uur en Slingshot Ventures investeren opnieuw.

 

Naduvi vierde in maart van dit jaar haar éénjarig bestaan en groeit naar eigen zeggen maandelijks met dubbele cijfers. De nieuwe kapitaalinjectie wordt gebruikt om de snelle groei van het platform kracht bij te zetten. In het afgelopen jaar heeft het bedrijf zijn aanbod enorm vergroot. Doordat dagelijks nieuwe producten en merken worden toegevoegd op het platform, blijven klanten de website volgens Naduvi regelmatig bezoeken en keren kopers terug. Naduvi is nu actief in Nederland, België en startte vorige maand met verkoop in Duitsland. De ambitieuze start-up heeft plannen om naar meerdere Europese landen uit te breiden.Links

www.naduvi.com
www.westwing.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, bank, meubelen, accessoires, decoratie, #naduvi

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden