Leenbakker en Kwantum te koop

Dinsdag 12 april 2022

Het moederbedrijf van Leen Bakker en Kwantum wordt te koop gezet, zo meldt de Telegraaf vandaag.
Leenbakker en Kwantum te koop

Eigenaar Gilde Equity Management stuurt via een zakenbank binnenkort de verkoopbrochure uit, melden meerdere bronnen op de Zuidas en in Londen aan De Telegraaf. Met de verkoop lijkt de aandeelhouder vooral op het juiste moment te willen cashen, schrijft de krant. Woonwinkels deden het extreem goed in coronatijd. Maar momenteel is de winkelstraat vooral in de ban van inflatie en personeelstekort.

 

Als potentiële kopers voor het discountconcern, dat zichzelf afficheert als top 3-speler in meubels en woonaccessoires in Nederland, worden buitenlandse meubelbedrijven genoemd of nieuwe private equity-eigenaren. Een beursgang is geen optie, geeft de krant aan.

 

De ketenbedrijven Kwantum en Leen Bakker zitten sinds 2015 respectievelijk 2017 in het portfolio van investeerdersgroep Gilde en zijn de laatste jaren intensiever gaan samenwerken op operationeel gebied, onder andere met een gezamenlijke montageservice.Links

www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl
www.gembenelux.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, samenwerken, overname, fusie, samenwerking, samen, overname, #kwantum, #leenbakker, #gilde

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden