Jardin van Instabilelab

Maandag 25 juli 2022

Het Venetiaanse merk Instabilelab wil behang, stoffen en tapijten opnieuw definiŽren. Verschillende ideeŽn en stijlen worden gecombineerd om, volgens het bedrijf, ongekende esthetische-designcombinaties te creŽren. De nieuwste creatie is dessin Jardin.
Jardin van Instabilelab

Het dessin Jardin is volgens Instabilelab het resultaat van een studie van kleuren en complementaire nuances, die een gevoel van rust en harmonie geven. Beeldend omschrijft het bedrijf dat het dessin de energie van oker, de gratie van perzik, de prestigieuze tonen van cognac en het zachtere met elkaar combineert. Instabilelab-graphics zijn ontworpen in een formaat van 600 x 400 cm, maar kan deels of geheel worden aangepast aan de maat van een muur.

 

Jardin is ook verkrijgbaar in de twee nieuwe materialen die Instabilelab introduceerde tijdens de meubelbeurs in Milaan, Velluto en Carpetia Royal. Velluto, uiterst verfijnd behang dat herinnert aan de zachte texturen en tactiele percepties van fluweel. Carpetia Royal is een fijn tapijt voor stijlvolle omgevingen, het materiaal is beschikbaar in twee vromen (rechthoekig en rond) en is volgens het bedrijf zacht, glanzend en indrukwekkend.Links

www.instabilelab.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, tapijt, karpet, meubelstof, bekleding, producent, stofferen, stoffering, residentieel, project, wand, wandbekleding, afwerking, muur, mural, behang, kunst, #instabilelab

Gerelateerd nieuws
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden