Jardin van Instabilelab

Maandag 25 juli 2022

Het Venetiaanse merk Instabilelab wil behang, stoffen en tapijten opnieuw definiŽren. Verschillende ideeŽn en stijlen worden gecombineerd om, volgens het bedrijf, ongekende esthetische-designcombinaties te creŽren. De nieuwste creatie is dessin Jardin.
Jardin van Instabilelab

Het dessin Jardin is volgens Instabilelab het resultaat van een studie van kleuren en complementaire nuances, die een gevoel van rust en harmonie geven. Beeldend omschrijft het bedrijf dat het dessin de energie van oker, de gratie van perzik, de prestigieuze tonen van cognac en het zachtere met elkaar combineert. Instabilelab-graphics zijn ontworpen in een formaat van 600 x 400 cm, maar kan deels of geheel worden aangepast aan de maat van een muur.

 

Jardin is ook verkrijgbaar in de twee nieuwe materialen die Instabilelab introduceerde tijdens de meubelbeurs in Milaan, Velluto en Carpetia Royal. Velluto, uiterst verfijnd behang dat herinnert aan de zachte texturen en tactiele percepties van fluweel. Carpetia Royal is een fijn tapijt voor stijlvolle omgevingen, het materiaal is beschikbaar in twee vromen (rechthoekig en rond) en is volgens het bedrijf zacht, glanzend en indrukwekkend.Links

www.instabilelab.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, tapijt, karpet, meubelstof, bekleding, producent, stofferen, stoffering, residentieel, project, wand, wandbekleding, afwerking, muur, mural, behang, kunst, #instabilelab

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden