J & J Woninginrichting failliet

Woensdag 21 februari 2024

Over de Groningse firma J & J Woninginrichting is door De Rechtbank Noord-Nederland vestiging Groningen gisteren helaas het faillissement uitgesproken.
J & J Woninginrichting failliet

Het bedrijf was volgens de eigen website sinds de oprichting in mei 1999 in bijna een kwart eeuw uitgegroeid tot de grootste woninginrichter van de stad Groningen. In 2012 verhuisde het van de Grote Beerstraat in de wijk Paddepoel in het Noorden van Groningen naar de huidige locatie aan de Atoomweg 4.

J & J Woninginrichting bv verkocht binnen- en buitenzonwering en vloerbedekkingen en had zich in 2020 aangesloten bij Ambiance. Het bedrijf geeft aan dealer te zijn van Quick-Step, Parade, Desso, Bonaparte, Solcora, Multisol, Holland Haag, Tarkett, Forbo, All-round zonwering en Pallazzo veranda. Volgens de Kamer van Koophandel werkten er acht medewerkers.

In 2014 was het bedrijf te zien in een commercial van het SBS6 programma 'Alles over Wonen', waarin Johan Diepstra aan presentatrice Anouk Van Kooijk over het bedrijf vertelt.

De curator is J.J. Gevers van De Haan Advocaten & Notarissen te Groningen, T: +31 (0)50-575 74 00, E: info@dehaanlaw.nlLinks

www.jenj.nl
www.dehaanlaw.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, raam, raamdecoratie, bekleding, raambekleding, buitenzonwering, zonwering, detaillist, winkel, outlet, dealer, overname, failliet, faillissement, faling, boeken neerleggen, insolventie, bankroet, doorstart, herstart, 02049402, #failliet, #faillissement, #jenjwoninginrichting

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden