Intr gaat sluiten

Donderdag 10 december 2020

Binnenkort gaat Intr tijdelijk sluiten. En recent werd bekend dat de groothandel uit Deventer het vloerassortiment heeft uitgebreid met een nieuw label.
Intr gaat sluiten

Zowel de hoofdvestiging in Deventer als de andere vestigingen van Intr zijn van 24-28 december gesloten voor inventarisatie. Ook op oudjaar blijft alles dicht. Uitleveren op deze dagen is dus niet mogelijk.

Daarnaast werd een paar weken terug aangekondigd dat Intr het tapijttegellabel Modulyss in Nederland gaat vertegenwoordigen. Modulyss (zie foto) is sinds 2010 een van de tapijtmerken van de in moeilijkheden verkerende Balta Group uit Sint Baafs-Vijve.

Modulyss uit Zele werd eerder in Nederland verkocht door Gebrs. Willard uit Naarden. Andere tapijtlabels van de Balta Group zijn Balta Carpets, ITC, Arc Edition, Bentley (overgenomen in 2017) en Captiqs.Links

www.arcedition.com
www.baltagroup.com
www.bentleymills.com
www.captiqs.com
www.intr.nl
www.itccarpets.com
www.modulyss.com
www.willard.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, tapijt, kamerbreed, pvc, lvt, vinyl, stroken, strook, click, klik, plank, parket, tegel, stoffering, leggen, tapijttegel, #arcedition, #baltagroup, #bentleymills, #captiqs, #itccarpets, #modulyss, #intr, #willard

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden