Interieurjournaal verhuist

Maandag 18 juli 2022

Interieurjournaal.com gaat eind deze maand binnen Utrecht verhuizen naar een nieuw kantoorpand.
Interieurjournaal verhuist

Per 01-08-2022 gaat Ons Huis Utrecht, de B.V. waar Interieurjournaal.com onder valt, de huidige locatie aan de Biltstraat verlaten en verhuizen naar een nieuw kantoor in de buurt: Stadhouderslaan 1, 3583 JA Utrecht.

Dat maakt een einde aan bijna 90 jaar geschiedenis van interieurgerelateerde organisaties in het pand aan de Biltstraat 443. Zo waren er onder meer een voorloper van de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen, sinds 2013 Inretail geworden), de afdeling C.O.O. (Cursorisch Ondernemers Onderwijs) van het kenniscentrum/opleidingsinstituut SH&M (Stichting Hout & Meubel), de afdeling woninginrichting van de Geschillencommissie en de uitgeverij die sinds 1950 vaktijdschrift Ons Huis tot 2015 uitgaf, gevestigd.

Uit de expertise van laatstgenoemde vakblad is in 2014 Interieurjournaal.com als site en netwerk voor interieurprofessionals ontstaan. Vanaf 2021 werd daar de expertise van het vakblad GaafGoed aan toegevoegd.

Interieurprofessionals kunnen zich overigens gratis registeren om het nieuws te ontvangen.

De voordelen van registreren:
- Ontvang de nieuwste artikelen eventueel via eMail (dagelijks of wekelijks)
- Selecteer daarbij op interessante onderwerpen (algemeen, decoratie, interieurbekleding, meubelen, slapen, verlichting en/of vloeren)
- Zoek in het nieuws(archief)
- Bekijk de uitgebreide agenda.Links

www.interieurjournaal.com
www.geschillencommissie.nl
www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, interieurjournaal, inrichting, journaal, vaknieuws, interieurprofs, vakmedium, vakmedia, vakblad, vaktijdschrift, site, b2b, gaaf goed, interieurprofessionals,verhuizen, verhuizing, verhuist, adreswijziging, wijziging adres, verandering, ons huis, gaaf goed, #onshuis, #gaafgoed, #interieurjournaal

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
 
Marokkaans design
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden