In hoogte verstelbaar hoofdkussen

Donderdag 16 mei 2024

Het Bilancia hoofdkussen van De Witte Lietaer (DWL) kan helemaal aangepast worden naar persoonlijke slaapwensen. Je kunt de hoogte precies afstemmen op de gewenste maat.
In hoogte verstelbaar hoofdkussen
In hoogte verstelbaar hoofdkussen

De hoogte kan afgestemd worden op de gewenste maat door te variëren met 1, 2 of 3 lagen Talalay latex in het kussen. Je hoofd rust op een toplaag van eendendons dat volgens DWL zorgt voor weldadig slaapcomfort. Samen zorgen de lagen voor een perfecte balans in ondersteuning en zachtheid.

 

Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, dit Bilancia kussen is altijd een goede match. In de basis van het kussen zitten drie lagen Talalay Latex die, dankzij de rits, elk apart uit het kussen kunnen worden gehaald. Door een of twee lagen weg te laten of op een andere manier met elkaar te combineren kan je de hoogte van het kussen volledig afstemmen naar je persoonlijke slaaphouding.

 

Talalay latex is een 100% natuurproduct met een open celstructuur. Het is een van de betere materialen voor kwaliteitskussens, met positieve eigenschappen als veerkracht, ventilatie en comfort. Ook op de lange termijn behoudt het deze eigenschappen wat maakt dat het zeer duurzaam is. Het Bilancia kussen is ademend en temperatuurregulerend voor een optimale slaaphygiëne.

 

Het dons in de bovenste laag van het kussen is geselecteerd uit het beste klasse 1 eendendons en zorgt voor zachtheid. Dit dons is afkomstig van niet levende pluk en is gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS) en Oeko-Tex.

 

Naast slaapcomfort biedt het Bilancia hoofdkussen ook praktische voordelen. De kussenhoes is vervaardigd uit 100% hoogwaardig katoen en daardoor makkelijk wasbaar. Bovendien is het kussen Nomite, anti-stofmijt. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en comfort te combineren, terwijl ze voldoen aan strenge milieunormen.Links

www.dwl.be

Tags

nieuws, interieur, hoofdkussen, aanpassing, varianten, praktisch, katoen, wasbaar, nachtrust, latex. duurzaamheid, comfort, luxe nacht, eendendons, selectie, lagen, #bilancia, #oekotex, #rds, #dwl, #dewittelietaer

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe circulaire matrassen
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden