Imm SE 2023 noviteiten

Maandag 29 mei 2023

Binnenkort is het zover: van 4 tot en met 7 juni 2023 komt de internationale interieurbranche bijeen op de Imm Spring Edition in Keulen. Tijdens het event kunnen bezoekers volgens de organisatie een spannende mix van netwerken, inspiratie en business verwachten.
Imm SE 2023 noviteiten
Imm SE 2023 noviteiten Imm SE 2023 noviteiten Imm SE 2023 noviteiten Imm SE 2023 noviteiten Imm SE 2023 noviteiten

Leolux toont op Imm het resultaat van de eerste samenwerking met het Italiaanse ontwerpduo van Studiopepe. Lunetta (foto 1 en 2) is een bank met een softe uitstraling die de verwachtingen van comfort volgens het bedrijf volledig waar maakt. Leverbaar in elke kleur en in elk bekledingsmateriaal uit de Leolux-collectie. Bij de Lunetta-bank ontwierp Studiopepe Loggia (foto 3). Het blad en de poten van deze salontafel zijn opgebouwd uit hoogwaardig gebeitst multiplex, waardoor unieke nerf-patronen ontstaan. Het karpet Patio (foto 4) maakt de collectie van Studiopepe voor Leolux compleet. Een andere nieuwe naam is die van Bram Vanderbeke. Zijn stool Bram (foto 5) is gegoten uit gerecycled aluminium en is op meerdere manieren stapelbaar.

 

Op Imm kunnen professionals ook kennismaken met slaapkamerproducten van Aya of Sweden. Het bedrijf is in handen van Jörgen Turesson, ook de oprichter/ontwikkelaar van Carpe Diem. Het premium boxspring merk uit Zweden gaat verder Europa in. Samen met Innova uit Tilburg (NL) heeft Aya of Sweden in unieke tri-stretch toppertijk ontwikkeld. De Aya collectie bestaat uit de Aya 01 t/m de Aya 04 vlakke boxsprings met vier verschillende veerpakketten. De Aya 05 is een elektrisch verstelbare boxspring waarbij de matras nooit kan verschuiven. Er zijn ook vier verschillende toppers beschikbaar, waaronder een gezoneerde Talalay topper waarin meer dan 1.000 Soft Touch veertjes verwerkt zijn.

 

Andere merken die onder meer zeker aanwezig zijn op Imm: Artisan, Brühl & Sippold, BW Bielefelder Werkstätten, Christine Kröncke, Cor Sitzmöbel, Dutch Bedding Company, ex.T Giulio Tanini, Freifrau, Janua, Jori, Kettnaker, Kff, Klöber, Label, Miinu, Montis, Müller Möbelfabrikation, Raumplus, Rodam, Scholtissek, Schönbuch, Signet en Werther.

 

Toegangskaarten!Links

www.leolux.com
www.ayaofsweden.com
www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, #koelnmesse, #leolux, #ayaofsweden, #imm, #imm23, #imm2023, #immcologne, #dashaus, #IMM@home, #homemeetsspogaandgafa, #sleepcologne

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden