Ideale mat voor de winter

Donderdag 11 februari 2021

De HQ Brush droogloopmat van Hamat heeft drie zones en is daarom ook ideaal bij deze winterse omstandigheden. Het product is in diverse maten verkrijgbaar.
Ideale mat voor de winter
Ideale mat voor de winter Ideale mat voor de winter

Koning Winter heeft inmiddels zijn intrede gedaan. Dit weer is bij uitstek dé tijd voor een goede schoonloopmat. Hamat heeft een brede collectie schoonloopmatten, waaronder de HQ Brush, een schoonloopmat met drie zones.

 

Deze schoonloopmat is bedoeld voor binnen en houdt het vuil gemakkelijk op de mat. Hoe werken de drie zones? De eerste zone schraapt het vuil van de schoenzolen, de tweede zone reinigt de schoenzolen en de derde zone droogt de schoenzolen.

 

De Brush is gemaakt van 100% polypropyleen (PP) en heeft een totaal gewicht van ca. 3.400 gr/m². De Brush is verkrijgbaar in drie standaard maten (133 x 150 cm, 133 x 200 cm en 90 x 133 cm) en op rol (133 cm breed).Links

www.hamat.com
https://hamat.com/hq-facts/hq-brush-schoonloopmat/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, zones, droogloopmat,vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, #hamat, #brush, #hq

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden