Hoge omzetgroei Cloudpillo

Vrijdag 01 maart 2024

De omzet van cloudpillo is de afgelopen jaar heel snel gegroeid, mede door de samenwerking met Beter Bed.
Hoge omzetgroei Cloudpillo

In 2022 was de omzet van het bedrijf circa € 3 miljoen en hoopten de oprichters dat deze in het jaar daarna zou verdubbelen of verdrievoudigen. Deze wens is volgens het bedrijf zelfs overtroffen: de omzet van Cloudpillo is in 2023 maar liefst uitgekomen op € 12,5 miljoen!

 

De groei van deze afstelbare hoofdkussens wordt veroorzaakt door de sterke groei van de webshop, maar de samenwerking met Beter Bed zal hier wellicht ook aan bijgedragen hebben. Vanaf 1 november 2023 zijn de Cloudpillo hoofdkussens namelijk exclusief te koop in 26 winkels en de online webshop van Beter Bed.

 

Het bedrijf van de oprichters Lars van der Wijst en Jens Timmers groeit daarmee sneller dan gedacht en ook voor 2024 is de verwachting uitgesproken dat de omzet sterk blijft groeien.Links

www.cloudpillo.nl
www.beterbed.nl

Tags

nieuws, interieur, slaapcomfort, slapen, winkelketen, hoofdkussens, dekbedden, slaapproducten, online, webshop, retailrookie, nachtrust, afstelbaar, ondersteuning, omzetgroei, doelstelling, advertentiebeleid, exclusief, #beterbed, #cloudpillo

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden