Hoge bereidheid bezoek beurs

Maandag 31 mei 2021

Uit een peiling blijkt dat een groot deel van de bezoekers de Incoda in september weer gaan bezoeken.
Hoge bereidheid bezoek beurs

Het beursteam van de Interieur Collectie Dagen (Incoda) heeft een enquête gehouden onder haar bezoekers. Uit de resultaten van deze enquête blijkt dat 86% van de respondenten bereid is om de beurs op 12, 13 en 14 september 2021 te bezoeken. 'We zijn uiteraard heel blij met de resultaten van deze enquête. Bovendien is het voor ons een bevestiging van datgene waar we zelf ook vanuit gaan, namelijk dat beurzen vanaf augustus weer doorgaan. Daarin worden we ook gesteund door onze exposanten en partners,' zegt Mascha de Bruin namens organisator Easyfairs.

 

De beursvloer van Incoda in de Evenementenhal in Gorinchem bestaat uit exposanten uit diverse segmenten zoals vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie en meubelstoffen.

 

Verder vinden ook het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) en het NK Parketleggen weer in plaats. Het NKWP wordt georganiseerd in samenwerking met het Hout- en Meubileringscollege (HMC), Inretail, Branchevereniging Projectinrichting (BVP) en Dave Amweg van Ocs Interiors. Het NK Parketleggen vindt plaats in samenwerking met Platform Parketbranche.

 

Daarnaast worden tijdens aankomende editie de laatste (kleuren)trends gepresenteerd in de Welcome Area van Incoda. Dit gebeurt aan de hand van nieuwe collecties van de exposanten om de bezoeker direct te verwelkomen in een inspirerende en zintuigprikkelende omgeving. Dit alles dankzij de nieuwe samenwerking met trendwatcher Niek De Prest en stylist Yvonne Teijgeman. Verder is er nieuw op InCoDa 2021 een speciaal Parketpaviljoen. Hier staan netwerken, innovaties en demo’s centraal.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs, #parketpaviljoen, #NKWP, #NKparketleggen, #hmcollege, #ocsinteriros, #inretail, #bvp, #platfomparketbranche

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden