Herleven van verleden

Dinsdag 05 december 2023

Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Revive. Deze collectie laat het verleden herleven en combineert de vormen van toen met die van vandaag de dag.
Herleven van verleden
Herleven van verleden Herleven van verleden Herleven van verleden

Als een echo uit het verleden brengt deze nieuwe collectie van Eijffinger een eerbetoon aan de iconische vormentaal van de Mid Century stijl. Verfijnde klassiekers die nooit gaan vervelen vertaald naar prachtig behang met eigentijdse accenten in de kleuren van nu. 
 
Revive laat het verleden herleven en combineert de vormen van toen met die van vandaag de dag. Mat linnenlook behang met fascinerende meanderende lijnen, een geometrisch dessin met half ronde vormen die uit hout gesneden lijken of juist met een zachtere textiel uitstraling, geven precies die retro touch die je zoekt. Het grootse patroon van grafische vormen met verweerde glans en het dessin met verspringende strepen in eigentijdse kleurencombinaties laten je muren spreken.
 
Met het wandgrote behang maak je een echt statement van je muren. Voor wie durft is er een extra groot en kleurrijk grafisch dessin in modekleuren, een knipoog naar de klassieke ‘pied de poule’. Kunst en textiel smelten samen in een abstract design dat aandoet als ikat. Of kies je voor het stoere en verweerde ontwerp met een krachtige vlakverdeling, waarbij chique metallic blokken op een matte achtergrond er echt uitspringen.

Het kleurenpalet is ingetogen en luxe, van klassieke lichte tinten tot elegant oudroze, burgundy en mahoniehout tot lila, hip groen en limoncello geel. Vermeng tijdloos met actueel en verfris je interieur met Revive!Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, behang, wandbekleding, behangen, muurbekleding, afwerking, wandafwerking, collectie, eerbetoon, heden, verleden, grafisch, vormen, dessin, glans, mat, kleuren, kleurencombinatie, eigentijds, modekleuren, ikat, vlakverdeling, metaal, limoncello, groen, lila, verfrissend, #revive, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Nieuwe binnencollectie Mermet
Op R+T introduceerde Mermet hun nieuwe binnencollectie. Deze binnencollectie bestaat uit zes lijnen: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden