Hammernes Leopold ceo Ekornes

Maandag 05 juni 2023

Ekornes, een toonaangevende Noorse meubelfabrikant bekend van merken als Ekornes, Stressless, Svane en IMG, heeft Tine Hammernes Leopold, een veteraan op het gebied van merkartikelen, benoemd tot nieuwe ceo.
Hammernes Leopold ceo Ekornes

Ekornes heeft zijn hoofdkantoor in Sykkylven, Noorwegen, meer dan 2.600 medewerkers en productiefaciliteiten in Noorwegen, de VS, Thailand en Litouwen. Tine Hammernes Leopold heeft meer dan 20 jaar ervaring als directeur en bestuurslid van Scandinavische bedrijven in merkartikelen voor de consument, waaronder de Orkla Group, een industrieel conglomeraat en marktleider in Scandinavische fast moving consumer brands, en Salmon Brands. Volgens Ekornes heeft zij het vermogen om zakelijke kansen te onderscheiden, een klantgerichte en op duurzaamheid gerichte mentaliteit, en een bewezen staat van dienst voor het leveren van succesvolle commerciële vooruitgang en waarde op de lange termijn.

 

Ekornes wil op de lange termijn een verantwoorde en winstgevende groei realiseren door efficiënte productie, sterke merken en innovatieve productontwikkeling, in combinatie met een solide financiële positie. In 2022 had de Ekornes Groep een omzet van NOK 4,9 miljard (ongeveer € 4,1 miljard). Hammernes Leopold treedt in dienst als ceo in de herfst van 2023. Waarnemend ceo Fredrik Ødegård Nilsen zal dan de functie van plaatsvervangend ceo en cfo op zich nemen.Links

www.ekornes.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, personalia, overname, fusie, samenwerking, personalia, #ekornes, #stressless, #svane, #img, #qumei

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŰle problemen is gekomen.
lees verder
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden