Geslaagde Interieurprofessionaldag

Vrijdag 01 juli 2022

Itís a wrap! Editie 2022 van de Interieurprofessionaldag trok maar liefst 150 bezoekers. De Woonindustrie, BNS Crisp en Nia Academie bundelden hun krachten en kijken terug op een volgens hen zeer geslaagd Re/Living-event.
Geslaagde Interieurprofessionaldag

Keynote spreker en trendforecaster Elsje van Niekerk van trendbureau OvN trok een volle zaal met haar trendlezing Colour Flow – The Story of Connection. Zij vertelde over nieuwe concepten, kleuren en materialen voor 2023-24 en dit met onder andere de nieuwste inzichten uit Milaan. De boodschap was volgens de organisatie verfrissend, inspirerend, helder en direct praktisch toepasbaar.

 

Tijdens de Re/Living-routes maakten deelnemers kennis met diverse exposanten van DWI (De Woonindustrie) en werden zij bijgepraat over de nieuwste producten en materialen. De routes werden afgesloten bij Nia Academie en BNS Crisp. Ook de inspiratietalks over personal branding door Daniëlle van Dongen en over kleur door Jelena Brillenburg Wurth werden druk bezocht. Deelnemers werden getrakteerd op tips en inspiratie over het neerzetten van de beste versie van jezelf en op nieuwe inzichten over kleur en het NCS-kleursysteem.

 

Tussendoor werd onder het genot van diverse versnaperingen bijgekletst en druk genetwerkt. Mission accomplished, vinden de organisatoren. ‘Als bezoekers naar huis gaan met een rugzak vol inspiratie en frisse kennis is ons doel bereikt en kunnen we met een gerust hart de voorbereidingen starten voor de volgende editie.’Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl
www.nia-academie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurprofessionals, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #reliving

Gerelateerd nieuws
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden