Gerard Castelijn overleden

Donderdag 25 februari 2021

Donderdag 25 februari is de oprichter en naamgever van Castelijn Meubelindustrie, Gerard Castelijn op 86 jarige leeftijd overleden.
Gerard Castelijn overleden

Castelijn Meubelindustrie werd in 1958 opgericht door Gerard Castelijn (foto: website Castelijn). De meubelfabrikant uit Roelofarendsveen levert een programma kasten, tafels en maatwerk voor zowel de residentiële als de projectmarkt.

Gerard genoot al jaren van zijn pensioen. Zijn vier kinderen Ellen, Marieke, Jan en Coen namen in 1994 het familiebedrijf over, waarbij de no-nonsense stijl voortgezet werd. Naast van Marieke en Coen, voert het bedrijf ontwerpen van bekende ontwerpers als Dick Spierenburg, Gerard de Hoop en Karel Boonzaaijer. Alle modellen worden nog altijd in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Wij wensen de familie veel sterkte toe.Links

www.castelijn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #castelijn, #castelijnmeubelindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden