Geen Design Experience wel nieuws

Donderdag 14 januari 2021

Vanwege de voortdurende coronamaatregelen komt de ETC Design Experience van 8 en 9 februari te vervallen. Maar professionals zijn op afspraak nog steeds welkom bij ETC Design Center Europe, waar ook nieuws te vinden is.
Geen Design Experience wel nieuws
Geen Design Experience wel nieuws Geen Design Experience wel nieuws Geen Design Experience wel nieuws Geen Design Experience wel nieuws

Nieuwe data voor de ETC Design Experience zijn er nog niet, omdat de huidige tijden hiervoor te onzeker zijn. Het ETC Design Center Europe biedt de professional volgens managing director Ditte Kolijn, ook in tijden waar het corona virus het gesprek van de dag is, echter genoeg redenen om het centrum te bezoeken. Op 8 en 9 februari is het centrum geopend zoals op de maandagse Trade Days het geval is.

 

Het centrum in Culemborg wil de komende periode meer online content aanbieden om trouwe bezoekers en interieurliefhebbers op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Dit gebeurt via de website en de social media kanalen. Interieurjournaal kan echter nu al verschillende nieuwe exposanten melden.

 

Terug van weggeweest is het merk Serta (foto 1). Dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen. Met een doorkijk stand op de eerste etage heeft ETC er weer een extra speler bij uit de slaapbranche.

 

Vier nieuwe meubelexposanten zijn vanaf nu ook in het ETC te vinden. Puuur Luxury Interiors (foto 2) produceert op maat gemaakte high end meubelen, in Metropolitan stijl. Alle producten worden geproduceerd en gespoten in eigen beheer. Maatwerk is dan ook meer regel dan uitzondering.

 

De Hei - design meubels (foto 3) werkt met een gepatenteerd ophangsysteem, bestaande uit twee aluminium elementen die eenvoudig in elkaar passen. Zo ontstaat er een constructie die grote krachten kan opvangen. Fourmost Agency vertegenwoordigt vier Scandinavische design meubelmerken; Bent Hansen A/S (foto 4), Friends & Founders, Nuura en Louise Roe.

 

Nieuwe exposanten op outdoor gebied zijn Talenti-Outdoor en Tikal Buitenkeuken. Talenti-Outdoor vervaardigt hoogwaardig tuinmeubilair met zorgvuldig gekozen duurzame materialen. De keukencollectie van Tikal Buitenkeukens is gewijd aan het buitenleven en geïnspireerd door de imposante Meso-Amerikaanse cultarchitectuur.

 

Ook het kunstaanbod is verder uitgebreid, met Royals & Rebels, Van Loon Galleries en Tistuu.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.serta.nl
www.puuur-interiors.nl
www.de-hei.nl
www.fourmostagency.com
www.talentisrl.com
www.royalsandrebels.nl
www.vanloongalleries.com
www.gabrielle-m.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #serta, #puurinteriors, #deheidesignmeubelen, #fourmostagency, #talentioudoor, #tikalbuitenkeuken, #royalsandrebels, #vanloongalleries, #tistuu

Gerelateerd nieuws
 
In memoriam Anton Sanders
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Winkelleegstand groeit niet
De winkelstraten zijn leeg door de huidige coronacrisis. Dit heeft grote gevolgen voor de retail, mede omdat het aantal bezoekers in 2020 sowieso al lager was. Toch heeft dit verrassend genoeg (nog) niet geleid tot een grotere leegstand.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden