Floriworld Trade & Event Center

Woensdag 22 mei 2024

Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
Floriworld Trade & Event Center

Het oorspronkelijke Floriworld gebouw werd gerealiseerd in 2020 als bloemenpretpark. Mede door corona flopte het initiatief echter en ging in maart 2023 failliet. Mede-eigenaar Flora Holland had enkel nog kantoorruimte in het pand. Nu kondigt Nes Vastgoed aan dat Floriworld een totale metamorfose krijgt, om een comeback te maken als een dynamisch handels- en evenementencentrum. Het nieuwe Floriworld Trade & Event Center moet een sprankelende toevoeging aan de regio te worden.

 

Floriworld Trade & Event Center zal volgens Nes Vastgoed gekenmerkt worden door de moderne en veelzijdige aspecten die de branche weerspiegelen. Het event center moet een scala aan faciliteiten bieden, waaronder ruimtes voor exposanten in de home deco sector, diverse horecagelegenheden en een veelzijdige evenementenruimte die plaats biedt aan grote groepen.

 

'Wij zijn verheugd om het Floriworld Trade & Event Center tot leven te brengen op deze iconische locatie,' aldus Nes Vastgoed: 'Dit project belooft een opwindende ontmoetingsplaats te worden voor professionals uit de sierteeltindustrie en de home deco sector, waar ideeën worden uitgewisseld, relaties worden opgebouwd en producten rechtstreeks bij de importeur kunnen worden ingekocht.'Links

www.nesvastgoed.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gedekte tafel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, outdoor, buiten, tuin, relatiegeschenk, show, bloem, woondecoratie, samenwerken, #floriworld, #floriworldtradeeventcenter

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder
Meer jongeren kopen woning
Verschuiving woningaankopen in Nederland: aandeel ouderen daalt, aandeel jongeren stijgt, zo meldt de ING bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden