DWI blijft open ondanks lockdown

Maandag 20 december 2021

Een harde lockdown is weer een feit. DWI als B2B inkoopcentrum blijft echter van maandag t/m vrijdag geopend. Door looproutes, 1 hoofdingang en 1 hoofduitgang en diverse maatregelen is het mogelijk om het centrum veilig en verantwoord te bezoeken.
DWI blijft open ondanks lockdown

Hoewel consumenten tijdens de lockdown geen toegang krijgen (ook niet in bijzijn van een vakbezoeker) blijven vakbezoekers welkom in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Mits de volgende procedure gevolgd wordt. Allereerst is het natuurlijk van belang dat bezoekers, standhouders en relaties geen klachten hebben. In dat geval zijn zij uitsluitend op afspraak welkom met maximaal twee personen tegelijk. Zij moeten 1,5 meter afstand houden.

 

Ook op maandagen zijn vakbezoekers welkom, echter ook uitsluitend op afspraak met een exposant. Wegens de afgekondigde maatregelen zal niet elke exposant aanwezig zijn in de showroom. Ook om deze reden is het dus belangrijk vooraf contact op te nemen met het betreffende bedrijf. De exposant kan eventueel wel toestemming geven om de showroom zónder zijn aanwezigheid te bezoeken. Het DWI-team kan dan de verlichting aandoen en de bezoeker ontvangen.

 

Er is geen catering aanwezig in het atelier. Wel is het mogelijk catering te bestellen en te laten bezorgen. Elke bezoeker wordt bij de entree en bij vertrek gescand/geregistreerd zodat het team van DWI precies weet wie in het pand aanwezig is. Dit team wijst ook op de bekende coronaregels, handen wassen, handen desinfecteren en hoesten en niezen in de elleboog. Desinfectiematerialen zijn verspreid in het pand aanwezig en het is verplicht een mondkapje te dragen.

 

De Woonindustrie is op maandag open van 10:00-17:00 en dinsdag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur. Van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december is het centrum gesloten.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, vakdagen, omstandigheden, economie, crisis, corona, covid-19, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #lockdown, #mondkapjesplicht, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder
 
Woningmarkt heeft het zwaar
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden