Designtool voor eigen meubelontwerp

Woensdag 02 juni 2021

Met de introductie van een unieke ontwerptool ontketent Broers Design naar eigen zeggen een revolutie in de meubelindustrie. De meubels worden vervolgens duurzaam gefabriceerd in de eigen werkplaats en binnen vijf weken geleverd.
Designtool voor eigen meubelontwerp

De ondernemende broers Robert en Christian Mollee van Broers Design delen de liefde voor het ambacht en duurzame materialen. Christian ontwerpt en maakt al jaren meubels, Robert heeft een achtergrond in business engineering en procesontwikkeling. Samen ontwikkelden ze een 3D-design tool. Met de ontwerptool kan de klant een meubel ontwerpen en het in de eigen woonkamer of werkruimte ‘projecteren’.

 

Met een druk op de knop wordt het ontwerp naar het atelier van Broers Design verstuurd waar de meubels gemaakt worden. Deze filosofie wordt volgens het bedrijf door zowel opdrachtgevers in de particuliere als zakelijke markt omarmt. Broers Design streeft niet naar massaproductie maar naar een exclusief meubel voor elke klant, van materiaalkeuze tot kleurstelling en uitvoering. Volgens Broers is dit een opmaat naar meer vernieuwende producten volgens hetzelfde concept.Links

www.broersdesign.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, meubel, stoel, tafel, designtool, #broersdesign

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden