Designlicious op DWI en Spotlight

Maandag 04 maart 2019

Aankomende zondag 10 en maandag 11 maart van 10-17 uur is het smullen in Nieuwegein. Bijvoorbeeld bij Designlicious met Le Studio op Spotlight én in de showroom op DWI (De Woonindustrie) zelf.
Designlicious op DWI en Spotlight
Designlicious op DWI en Spotlight Designlicious op DWI en Spotlight Designlicious op DWI en Spotlight Designlicious op DWI en Spotlight Designlicious op DWI en Spotlight

Al eerder lieten we een lamp van het Le Studio label zien, maar ook deze bolhoed (foto 1) mag er natuurlijk zijn. Le Studio wordt vertegenwoordigd door het agenturenbedrijf Designlicious uit Loosdrecht, die zowel een vaste stand heeft op de Home & Living-afdeling van DWI als present is op de woonaccessoiresbeurs Spotlight in de naastgelegen Beursfabriek. Naast Le Studio voert het ook labels als Sagaform, Wobs (Warm on Bikes) en sinds kort Capventure, Magisso en Cowparade van Sunday International.

Onder de 125 extra exposanten die Spotlight naar DWI brengt is ook Melli Mello met een breed assortiment dekbedovertrekken (foto 2), badmode, plaids, servies en tassen. Een mix van bloemen, gedecoreerde dieren of dierlijke prints en etnische elementen.

Ook TTP Concepts geeft acte de présence op Spotlight met verschillende labels, onder meer Dyberg Larsen, (foto 3) en Lego woonaccessoires (opbergboxen en -lades en wandhaken, foto 4), lunchboxen en drinkflessen.

Villeroy & Boch (foto 5) bestaat al bijna 275 jaar en claimt eveneens op Spotlight tijdloze elegantie, innovatieve designs en buitengewone kwaliteit van haar serviesgoed, glas en bestek. Dankzij de lange leverbaarheid van de series is het bijna altijd mogelijk om losse delen te vervangen, bestellen of over lange tijd bij elkaar te verzamelen.

Met het merk Zuperzozial (foto 6) levert Capventure milieubewust ontworpen serviesgoed dat stijlvol, eigentijds en functioneel is. Daarnaast toont Capventure op Spotlight ook haar ander merken Puhlmann, The Zoo en Cabanaz.

 Links

www.cabanaz.com
www.capventure.com
www.cowparade.nl
www.designlicious.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dutchtradeevents.nl
www.dyberglarsen.com
www.magisso.nl
www.mellimello.nl
www.puhlmann.eu
www.sagaform.com
www.spotlight-event.nl
www.sunday-international.com
www.the-zoo-collection.com
www.ttpconcepts.nl
www.warmonbikes.com
www.zuperzozial.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dwi, #spotlight, #cabanaz, #capventure, #cowparade, #designlicious, #dewoonindustrie, #dutchtradeevents, #dyberglarsen, #magisso, #mellimello, #puhlmann, #sagaform, #spotlightevent, #sundayinternational, #thezoocollection, #ttpconcepts, #warmonbikes, #zuperzozial

Gerelateerd nieuws
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
Tempur inderdaad via Beter Bed
Beter Bed meldde afgelopen vrijdag in een persbericht dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Tempur.
lees verder
Retailomzet blijft groeien
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 1,6% meer omgezet dan in januari 2018, het volume was 0,8% hoger. De non-food bleef nagenoeg stabiel, maar de interieursegmenten toonde prima groeicijfers.
lees verder
 
Omzetgroei DFS in Nederland
lees verder
Dutten op het werk met Manerba
De Italiaanse specialist in kantoormeubelen Manerba introduceert Undecided, een daybed voor op kantoor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden