Design Tales in muurafwerking

Vrijdag 03 juli 2020

Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
Design Tales in muurafwerking
Design Tales in muurafwerking Design Tales in muurafwerking Design Tales in muurafwerking

Design Tales, dat zich een jaar geleden vestigde in Amsterdam, is intussen geen agent van Jess Design meer maar nog wel van Fredericia, Massimo, Menu, Tala, Tonone en Viccarbe. En nu ook van St. Leo: milieuvriendelijke muurafwerkingen.

Het vorig jaar opgerichte Deense bedrijf heeft een collectie van negentien voorgemengde, gekleurde minerale pleisters die met een troffel of kwast op binnenoppervlakte kunnen worden aangebracht. Deze pleisters zijn gemaakt van onder meer superfijn gemalen Dolomietsteen, gerecyclede as en organische pigmenten. St. Leo Dolomietpleister is voorzien van het Nordic Swan Ecolabel.Links

www.designtales.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.fredericia.com
www.menu.as
www.stleointeriors.com
www.tonone.com
www.viccarbe.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, muurafwerking, wandbekleding, wandafwerking, pleister, verf, muurverf, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #fredericia, #menu, #menuas, #stleointeriors, #tonone, #viccarbe

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geÔnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden