Deel DWI vakdagen verschoven

Woensdag 10 februari 2021

Hoewel de Britse variant van het corona-virus nog altijd geen potten kan breken, is de angst daarvoor wel de reden om een deel van de Voorjaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) te verplaatsen.
Deel DWI vakdagen verschoven

DWI heeft besloten om de Voorjaarsvakdagen op 15 en 16 maart te verplaatsen naar 12 en 13 april. De dagen eind maart blijven wel als nu gepland staan. Het schema ziet er dan als volgt uit:

Zondag 21 maart
Maandag 22 maart
Dinsdag 23 maart
-
Maandag 12 april
Dinsdag 13 april

Let op: dit is onder voorbehoud van de aard van de eventuele versoepeling van de maatregelen. De openingstijden zijn van 10-18 uur, op zondag gaat het centrum een uur eerder dicht en maandagavond 22 maart blijft het tot 20 uur open.

Er wordt ook deze keer weer gebruik gemaakt van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers wordt aangehouden. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, géén consumentendag. De interieurprofessionaldag blijft staan op dinsdag 23 maart.

Op verzoek van meerdere exposanten worden - naast deze gedeeltelijke verplaatsing van de Vakdagen - de Marketdays wel weer genormaliseerd. Elke vakbezoeker is zonder afspraak welkom en kan alle showrooms bezoeken. Exposanten zullen zoveel mogelijk weer op maandagen aanwezig zijn. Van dinsdag t/m vrijdag blijft DWI geopend voor vakbezoekers, uitsluitend op afspraak met één of meerdere exposanten.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl/interieur-professional-dag/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Joriís topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden