Decoratiebeurzen terug in Frankfurt

Donderdag 06 oktober 2022

In februari 2023 worden de beurzen voor consumptiegoederen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld weer gezamenlijk georganiseerd door de Messe Frankfurt.
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt Decoratiebeurzen terug in Frankfurt Decoratiebeurzen terug in Frankfurt

Persoonlijke ontmoetingen zijn belangrijker dan ooit. De uitdagende economische en politieke omstandigheden, verandering van maatschappelijke waarden en voortschrijdende digitalisering vereisen nieuwe oplossingen en innovatieve benaderingen voor de wereldwijde consumptiegoederen industrie. Daarom biedt Messe Frankfurt nieuwe en creatieve oplossingen: netwerken, inspiratie en bestellen wordt nog efficiënter, intensiever en slimmer bij de drie internationale consumptiegoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld in 2023. 4.700 Exposanten hebben hun deelname aangekondigd en samen zorgen zij voor 's werelds grootste beursplatform in zijn soort.

 

Van 3/4-7 februari 2023 worden de drie vakbeurzen tegelijkertijd gehouden in Frankfurt:

 

Ambiente presenteert een unieke mix van nieuwe ideeën en producten.

- In het segment Dineren is dit het grote podium voor alles wat koken en het huishouden makkelijker en mooier maakt. Nieuw is de focus op het trendthema bakken, die een eigen plek krijgt bij Kitchen, Accessories & Baking.

- Ambiente Living wordt opnieuw ontmoetingsplaats voor interieurdesign en zal de nieuwste inrichtingstrends weerspiegelen. Bij Interieur & Decoratie staat alles op het gebied van inrichting en decoreren.

- Ambiente Giving lanceert ook met synergierijke innovaties: in de nieuwe Urban Gifts & Stationery sectie. Hier vinden bezoekers trend- en designgerichte geschenken, decoratieve accessoires, schrijfgerei, wenskaarten, tassen en persoonlijke accessoires.

- De nieuwe Ambiente Working area met de speciale Future of Work presentatie in hal 3.1 biedt inrichtingsdesign en moderne oplossingen voor kantoren en werkruimtes, co-working ruimtes en (mobiel) thuiswerken. De productruimte Office is de nieuwe thuisbasis voor internationale leveranciers van kantoor apparatuur, benodigdheden en technologie.

 

Christmasworld blijft zich richten op de best verkopende en meest emotionele tijd van het jaar en gebruikt deze beleving als een succesfactor zoals geen andere consumentengoederenbeurs dat op deze schaal kan.

 

Creativeworld start zoals gebruikelijk een dag later en dus op 4 februari. Deze toonaangevende internationale vakbeurs voor hobby-, handwerk- en kunstenaarsbenodigdheden, presenteert alle grote aanbieders uit de productsegmenten. Ook voor schrijfinstrumenten zal de keuze hier aantrekkelijk zijn.


Ambiente/Christmasworld: 3 t/m 7 februari 2023

Creativeworld: 4 t/m 7 februari 2023

TicketsLinks

www.ambiente.messefrankfurt.com
www.christmasworld.messefrankfurt.com
www.creativeworld.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, expo, frankfurt, trends, ambiente, kerst, inkoop, kantoor, kantoormateriaal, schrijfwaren, #ambiente, #messefrankfurt, #christmasworld, #creativeworld

Gerelateerd nieuws
Interieur zorgt voor stress
Maar liefst zes op de tien Nederlanders ervaart stress door een rommelig huis. Dat blijkt uit consumentenonderzoek uitgevoerd in opdracht van Blokker, onder een representatieve groep Nederlanders.
lees verder
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden