Decor Wonen in vlammen op

Zondag 21 maart 2021

Op zondagochtend 21 maart brak in meubelzaak Decor Wonen in Capelle aan den IJssel een grote brand uit. De winkel is helemaal verwoest en de brand is overgeslagen op een nabijgelegen verzamelpand.
Decor Wonen in vlammen op

Decor Wonen heeft vestigingen in Den Haag, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Tilburg en Utrecht en een magazijn/afhaallocatie in Schiedam. De vestiging in Capelle kan nu dus als verloren worden beschouwd. Een extra trieste gebeurtenis nu woonwinkels het al zo moeilijk hebben.


Volgens de eigenaar loopt de schade in de miljoenen. Hoe de brand kon ontstaan is onduidelijk, maar er was sprake een grote brand en rookontwikkeling die in de verre omgeving gezien werd. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.

 

De brandweer rukte uit met een tiental voertuigen. Uit metingen bleek dat er gelukkig geen schadelijke stoffen vrijgekomen zijn. Wel werd bewoners van Capelle aangeraden om ramen en deuren gesloten te houden.

 

Foto: www.gouweijsselnieuws.nl

 Links

www.decorwonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, stoelen, kasten, tafels, slapen, bedden, boxprings, accessoires, brand, vuur, #decorwonen

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden