Dauwdruppels in wand en vloer versie

Vrijdag 03 november 2023

Bomma breidt de Dew Drops collectie uit met een vloer-, wand- en plafondversie van het armatuur. Het is nu ook mogelijk om alle lampen in de collectie aan te passen door een van de 20 kleuren te kiezen.
Dauwdruppels in wand en vloer versie
Dauwdruppels in wand en vloer versie Dauwdruppels in wand en vloer versie Dauwdruppels in wand en vloer versie

De hanglampcollectie genaamd Dew Drops, van Bomma, het verlichtingsmerk van Tsjechische glasfabrikant Bohemia Machine, is uitgebreid met zowel een wand- als vloerversie. De vloerlamp Dew Drops stelt een grasspriet met druppels voor, terwijl de wandversie doet denken aan dauw die langs de muur naar beneden druipt. Elk veganistisch leren bandje wordt met de hand genaaid door een ervaren leerbewerker Martin Povr in zijn werkplaats vlakbij de glasfabriek. De productie van de lederen en vegan lederen onderdelen van de armatuur vereist een reeks van verschillende productieprocessen, van snijden tot met de hand naaien. Vanwege het veeleisende productieproces wordt de Dew Drops Collection in beperkte hoeveelheden geproduceerd.

 

Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om de lamp aan te passen door de kleur van het veganistische leer te kiezen. Er is de keuze uit twintig verschillende kleuren. De monochrome tinten van wit, grijs, donker zilver of glanzend zwart worden aangevuld met tonen van aards zand, nude, beige en meer. Er zijn ook meer levendige tinten zoals geel, rood, blauw en zelfs poederroze.

 

Bomma wordt in de Benelux verdeeld door agenturenbedrijf Hazart Agency.
Links

www.bomma.cz
www.hazartagency.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, accessoires, thuis, verlichting, lamp, licht, hanglamp, glas, handgeblazen, mondgeblazen, #bomma, #hazart, #hazartagency

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden