Data Decosit 2023 bekend

Woensdag 23 november 2022

Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
Data Decosit 2023 bekend

Na een positieve evaluatie van de editie van dit jaar, kondigt de organisatie van Decosit  data voor volgend jaar aan: in 2023 vindt Decosit plaats op 5 & 6 september, voorafgaand aan Maison & Objet. Een ideaal moment om de najaarscollecties van toonaangevende bedrijven in meubel- en decoratiestoffen te bekijken. Fedustria, de beroepsvereniging van toonaangevende textielbedrijven in België, blijft samen met haar leden de organisator van dit premium evenement.

 

Decosit is een high end vakbeurs met een beperkt aantal exposanten om de dialoog tussen fabrikanten en kopers te vergemakkelijken. Het merendeel van de exposanten en bezoekers is Belgisch, maar ook buitenlandse bedrijven zijn goed vertegenwoordigd. Dit jaar werden er zowel exposanten als bezoekers uit Nederland, Polen, de Verenigde Staten en India welkom geheten.

 

Daphne Renier, Textile Product Manager bij Fedustria, evalueert: 'Decosit werd niet overspoeld door een grote menigte, maar het was een zeer gefocust publiek, dus de kwaliteit van de bezoekers overtrof de kwantiteit. Hierdoor konden exposanten ook veel tijd besteden aan hun klanten. Decosit staat garant voor kwalitatieve contacten en een zeer persoonlijke benadering in een gemoedelijke sfeer. Hiermee onderscheidt Decosit zich van de vaak grootschalige beurzen.'

 

Het brede aanbod interieurtextiel – van meubelstoffen tot raam- en wandbekleding – verzameld in het hart van Europa, is voor zowel producenten als kopers van groot belang. Voor 2023 wil Decosit nog meer buitenlandse bezoekers aantrekken met een nog sterkere en grotere Belgische vertegenwoordiging. België staat garant voor topkwaliteit en is het kloppend hart van de textielsector. Daarom wordt op 5 september 2023 een speciale Belgian Night georganiseerd met een bekende keynote spreker.

 

Gecombineerd met de verfijnde uitstraling in Hal 10, een gerestaureerde art-decohal in Brussels Expo, is de locatie van Decosit perfect aangepast voor hét interieurnetwerkevent van het seizoen.Links

www.decosit.brussels
www.decosit.eu
www.fedustria.be

Tags

nieuws, interieur, beurs, textiel, professionals, vakbeurs, interieurtextiel, huishoudtextiel, stoffen, trends, trendpresentatie, brancheorganisatie, kwaliteit, uitstraling, artdeco, evaluatie, 2023, brussel, #decosit, #fedustria, #brusselsexpo

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Stille revolutie in horren
Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden