Contrasterend en complementair

Donderdag 10 juni 2021

Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
Contrasterend en complementair
Contrasterend en complementair

Shannon maakt al sinds het prille begin van Vescom in de jaren zeventig deel uit van de collectie. Het is een tijdloze collectie. Het enorme reliëf en de ruwe structuur zorgen voor tactiliteit en driedimensionaliteit. De 22 nieuwe kleuren van Shannon weerspiegelen de diversiteit van hedendaagse interieurs. Deze zorgen ervoor dat dit klassieke ontwerp nu net zo modern aanvoelt als 50 jaar geleden (foto 1).

 

Sila, een splinternieuwe toevoeging aan de Vescom collectie, getuigt van hoogwaardige technologie, met een natuurlijke uitstraling.

 

Achter de eenvoudige, verfijnde uitstraling van Sila gaat een hoge mate van innovatie schuil. De ultradunne samenstelling en het uiterst fijne reliëf van de wandbekleding laten de kracht van Vescom zien op het gebied van  productontwikkeling. De 25 kleurstellingen van Sila stralen het frisse gevoel van de lente uit, met zachte luchtige pasteltinten maar ook levendige tinten van goudsbloemen of lavendel die net zijn geplukt (foto 2).Links

www.vescom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, textiel, wonen, woning, woon, design, bekleding, stoffering, wand, wandbekleding, vinlywandbekleding, afwerking, muur, wandafwerking, woonkamer, behang, projectinrichting, project, kantoor, #vescom, #Shannon, #Sila

Gerelateerd nieuws
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Innovatief wandsysteem
Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
lees verder
 
Cunera hofleverancier
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden