CommerciŽle partners Imm

Maandag 13 november 2023

Ruim twee maanden voordat Imm Cologne van 14 tot 18 januari van start gaat, bevat de lijst van deelnemers volgens Koelnmesse nu belangrijke vertegenwoordigers uit de detail- en groothandel en de verenigingen. Zij vormen een aanvulling op de exposanten die aanwezig zijn.
CommerciŽle partners Imm

De commerciële partners van de internationale interieurvakbeurs Imm in Kuelen zijn: Alinea, But, Conforama, El Corte Inglés, Friedhelm Schaffrath, Ikea, Jysk, Krieger/KHG, Micasa, Möbel Martin, Next, Nitori, Porta Möbel, Svenska Hem en XXXLutz. Tot de marketeers die de grootste interieurbeurs van Duitsland gebruiken als springplank voor het ontdekken van innovatieve interieuroplossingen zijn onder meer Aldi, La Redoute, Rewe en Tchibo. Inkoopverenigingen zoals Alliance, Begros, Einrichtungspartnerring VME, Europa Möbel-Verbund, Giga en nog veel meer zullen ook op het evenement vertegenwoordigd zijn.

 

Imm cologne 2024 richt zich op efficiënt zakendoen. De branchebijeenkomst biedt exposanten en bezoekers de mogelijkheid om nieuwe commerciële partnerschappen aan te gaan en bestaande zakelijke relaties te onderhouden. Het Home-segment van imm cologne fungeert als platform voor import en export in de interieursector en biedt fabrikanten een centraal toegangspunt tot de Duitse markt. Dit wordt aangevuld met de interieurwerelden Sleep en Pure. Met een zeer diverse line-up van exposanten, variërend van consumentenmerken tot premiumfabrikanten, bestrijkt het interior business event het hele spectrum van de interieurindustrie.

 

Meer info over Imm en entree-tickets kopen.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livingkitchen-cologne.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, KŲln, KŲlnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm24, #imm2024, #puretalents, #puretalents2024

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden