Budget bij Seuren

Woensdag 13 februari 2019

Vandaag, woensdag 13 februari, is de laatste dag van de voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Met onder meer budgettafels bij Seuren Tafels. En een kunstwerktafel!
Budget bij Seuren
Budget bij Seuren Budget bij Seuren Budget bij Seuren

De laatste dag van de Vakbeurs van DWI is van 9-17 uur. Daarna is het interieur tradecentrum aan de Symfonielaan in Nieuwegein weer elke maandag tijdens de Market Days geopend van 10-17 uur.

Specialist Seuren Tafels presenteert op de DWI een aantal budgettafels, waarvan hierbij een paar voorbeelden te vinden zijn. Tevens heeft het bedrijf uit Spijkenisse kunstenaar Stan Hill (foto 4) 'losgelaten' op hun model Jump & Wave 1.0 en daar een kunstwerk van laten maken. Komt dat nog zien!

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.seuren-tafels.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, trademart, trade mart, bed, boxspring, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #droomindustrie, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #seuren, #seurentafels, #vakbeurs

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden