Boost Your Interior Business in april

Maandag 22 maart 2021

Na de eerste in september 2020 komt er in april een tweede editie van het online event Boost Your Interior Business (BYIB). Dit event voor ambitieuze interieurprofessionals biedt een week vol online masterclasses en interviews.
Boost Your Interior Business in april

BYIB vindt plaats van maandag 12 tot en met donderdag 15 april 2021. Elke dag heeft een gevarieerd programma met dagelijks vier of vijf masterclasses van een uur. Alle online masterclasses en interviews zijn live. Ze worden dus niet van tevoren opgenomen. Event host Marian van Olst (SketchUp expert en interieurontwerper) kiest hiervoor om een live vibe te creeren. Ook is daardoor via de chat communiceren mogelijk.

 

Het event gaat verder dan de aankomende trends en houdt niet op bij de inspirerende interviews met ondernemers uit het vak. Zo is er een talk over het geven van online advies en een masterclass over flatlay fotografie. Informatie over succesvol over prijs onderhandelen en projecten commercieel maken komt ook aan bod. Er is de mogelijkheid om een vraag aan een marketing-wonder te stellen en te leren wat de juiste mindset is voor een bloeiend bedrijf. En, dat allemaal online. Op de foto zijn al wat sprekers te zien, het volledige aanbod is te vinden op de website.

 

Geen tijd om alles live te zien? Bij de toegangsprijs zit een half jaar toegang tot de Interieur Professionals Plaza community in begrepen. Hier zijn alle masterclasses van BYIB terug te zien, en diverse andere video’s. Momenteel geldt nog een Early Bird tarief van € 77 daarna is dit € 127. Tickets kopen kan hier.

 

Tot de start van het BYIB event, host Marian iedere maandag om 12 uur samen met Marie-Gon een room over het ondernemen als interieurprofessional op Clubhouse (@marianvanolst).Links

www.interieurprofessionalsplaza.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, lifestyle-product, decoratie, meubel, verlichting, licht, verlichting, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, online, event, webinar, masterclass, #BYIB, #interieurprofessionalsplaza, #mariegon, #marianvanolst

Gerelateerd nieuws
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden