Binnen en buiten ergonomisch zitten

Donderdag 01 juni 2023

Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Binnen en buiten ergonomisch zitten Binnen en buiten ergonomisch zitten

De Velit stoel is ontworpen door Björn Dahlström en combineert volgens Plank elegantie en veelzijdigheid. Het meubelstuk is geschikt voor binnen of buiten, dankzij de duurzame, weerbestendige constructie. Comfort staat centraal met de toevoeging van een speciaal ontworpen kussen, waardoor de toepassingsmogelijkheden worden uitgebreid.

 

Ergonomie en recyclebare materialen komen samen in de stoel, dat bestaat uit een metalen frame van stalen buizen en een zitting en rugleuning van metaaldraad met poedercoating in de kleuren oceaanblauw, mosgroen, olijfgroen, betongrijs, wit, zwart. Velit heeft een uitneembaar zelfdragend integraal polyurethaan kussen in alle framekleuren (behalve wit).

 

Plank wordt in Nederland vertegenwoordigd door Roosdesign van Marcel Roos.Links

www.plank.it
www.roosdesign.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubelen, bank, bankstel, zitmeubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, designmeubelen, woonkamer, project, kantoor, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, outdoor, buiten, tuin, #planksrl, #roosdesign

Gerelateerd nieuws
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden