Arte meets Moooi

Woensdag 05 mei 2021

Het Mimic Moth-ontwerp is de eerste van vijf designs van Arte's Moooi-muurbekledingscollectie die verder wordt uitgebouwd in 2022.
Arte meets Moooi

Al fladdert de Mimic Moth zelf niet meer rond, op je muren dartelt hij vrolijk verder. Moooi en Arte blazen ‘m weer nieuw leven in, en dat op een wel heel excentrieke manier. Het Mimic Moth-ontwerp is de eerste van vijf designs van Arte's Moooi-muurbekledingcollectie die volledig ontpopt in 2022.

 

De volumineuze curves en de 30.000 roze bloemblaadjes van de Moooi Hortensia Armchair floreren in kleur en 3D-textuur als inspiratiebloesem voor het Mimic Moth-design. Arte slaat hiermee haar vleugels uit en verkent net als in 2018 de extraordinary way of living van Moooi. Als vervolg op hun succesvolle Extinct Animals-collectie, belooft ook deze reeks een hommage aan het leven, de liefde en het geluk. Een exclusieve preview die een ode brengt aan de Mimic Moth en haar habitat.

 

De Mimic Moth, een recent ontdekt uitgestorven dier. Deze ‘kameleon van de Lepidoptera-familie’ fladderde zowel overdag als ’s nachts vrolijk rond, in tegenstelling tot zijn broertjes en zusjes, die nachtdieren zijn. Arte's 3D-muurbekleding in Petal Pink, met haar zachte suèdelook, is geïnspireerd op de vorm en de habitat van de Mimic Moth. Het patroon van de muurbekleding bestaat uit reliëfafdrukken van de Mimic Moth omringd door zijn favoriete bloemen.

 

Arte heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in CulemborgLinks

www.arte-international.com
www.etcdesigncenter.nl
www.moooi.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, stof, leer, leder, bekleding stoffering, stofferen, wand, behang, wandbekleding, #moooi, #arte, #etcexpo, #etcdesigncenter, #etcdesigncentereurope, #etcdesignexperience #mimimoth

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
Decosit naar oktober 2021
De textielvakbeurs Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden