A House of Happiness rebranded

Dinsdag 31 januari 2023

Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.
A House of Happiness rebranded
A House of Happiness rebranded A House of Happiness rebranded

A House of Happiness produceert al ruim een eeuw gordijnen en verkoopt deze wereldwijd in meer dan 40 landen. Met de rebranding willen ze meer focus brengen naar hun merkidentiteit. Het nieuwe logo is eenvoudiger en oogt krachtiger. In het logo is een oranje huis verwerkt. De oranje kleur staat voor optimisme en het huis verwijst naar thuisgeluk ofwel happiness – iets dat de gordijnenfabrikant aan klanten belooft.

 

Verder is er een nieuwe merkbelofte aan het logo toegevoegd: not just any curtains. Johanna Jorritsma, directeur van Royal Vriesco: 'Onze gordijnen zijn meer dan een mooie stof alleen, je herkent onze kernwaarden happiness, innovatie en vakmanschap in de kwaliteit van de gordijnen.' Het merk A House of Happiness omvat sinds kort drie lifestylelabels – Homers (voor gezinnen, foto 1), Artende (hogere segment, foto 2) en Bytzum (stoer & natuurlijk, foto 3) – die winkeliers helpen bij het adviseren van klanten.

 

Ook circulariteit is geen loze kreet bij A House of Happiness, van eigen snijresten worden nieuwe gordijnen gemaakt. Ook wordt in de gordijnen polyester afkomstig van petflessen en snijafval uit de T-shirt productie verwerkt. Het concern innoveert veel op het gebied van duurzaamheid. Zo leveren 716 zonnepanelen op de fabriekshal meer dan de helft van het stroomverbruik. Verder wordt er met een zelf ontwikkeld innovatief drukprocedé maar liefst 80% water bespaard.

 

Daarnaast is de Leeuwarder gordijnenfabrikant nog op andere manieren duurzaam bezig. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met stichting Fier, een expertise- en behandelcentrum op het gebied van huiselijk geweld. Slachtoffers maken van reststoffen nieuwe waardevolle producten en werken zo aan hun sociale en economische zelfredzaamheid.

 

'We willen graag een positieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving. Van onze gordijnen weet je zeker dat ze eerlijk gemaakt zijn, je kunt er dus met een goed gevoel van genieten. Zo helpen we onze klanten een beetje om van hun huis een gelukkig thuis te maken. Met het nieuwe logo willen we dat thuisgeluk verduidelijken,' aldus Jorritsma.Links

www.ahouseofhappiness.nl

Tags

nieuws, interieur, gordijnen, merk, uitstraling, logo, afval, circulair, duurzaam, stroom, duurzaamheid, innovatie, vakmanschap, confectie, fabriek, lifestyle, oranje, leeuwarden, vouwgordijnen, zelfredzaamheid, #stichtingfier, #vriesco, #ahouseofhappiness

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden