3e editie Festival Interieur

Maandag 13 juni 2022

Binnenkort vindt de derde editie van Festival Interieur plaats. Deze keer is het een samenwerking tussen BNS Crisp en Nidum met een inspirerend programma dat speciaal is ontwikkeld voor interieurprofessionals, op vrijdag 24 juni 2022.
3e editie Festival Interieur
3e editie Festival Interieur 3e editie Festival Interieur

Gedurende de dag zijn BNS Crisp interieurprofessionals én niet-leden welkom om te genieten van een bruisend programma, met onder andere inspirerende presentaties, elevator pitches over handgemaakt keramiek, duurzame kwaliteitsmeubelen en prachtige kunstwerken. Naast dat Mimesis Orchideeën aanwezig is met een uniek conceptverhaal, komen de groentrends van ‘22/’23 voorbij tijdens de talk van Judith Klute (groen trendwatcher & art director Floramedia). En het nieuwe Stylist! magazine is er verkrijgbaar!


Het allereerste BNS Crisp consumentenmagazine Stylist! werd tijdens de eerste editie van Festival Interieur op 8 en 9 april bij De Groene Afslag in Laren gelanceerd. Van interviews en artikelen tot shopping- en kleurtrends, dit magazine zit boordevol kennis en inspiratie. Het magazine is tot stand gekomen in een mooie samenwerking met Studio Woth. Doordat Nidum launching-partner van het magazine is, ontstond het idee om Festival Interieur naar deze ‘Hotel Chique’ locatie te brengen in Grave. De dag is gevuld met een inspirerend programma en uiteraard is het magazine daar te verkrijgen. Online bestellen kan ook via deze link.


Op de ‘Hotel Chique’ locatie - het monumentale Arsenaal in Grave - waar BNS Crisp partner Nidum is gevestigd, komen diverse shops en showrooms van kleurrijke, innovatieve merken samen. Het complex is gebouwd op de resten van het kasteel van Grave en vindt zijn oorsprong in de zestiende eeuw. Deze locatie maakt de dag helemaal compleet, aangezien het gebouw uitstekend past bij de luxe uitstraling van Festival Interieur.


Tijdens Nidum X Festival Interieur is iedere interieurprofessional welkom om te komen netwerken, waaronder natuurlijk ook de BNS Crisp leden. Zij worden extra in de watten gelegd door middel van een VIP-treatment.


Nidum X Festival Interieur zal op vrijdag 24 juni 2022 gehouden worden, van 09.30 tot 15.15 uur. Locatie: het monumentale Arsenaal in Grave. Tickets zijn te verkrijgen via deze link.


BNS Crisp is het platform voor de Nederlandse stylist in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. Het is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.Links

www.bnscrisp.nl
www.nidum.nl

Tags

nieuws, interieur, styling, ontwerp, interieuradvies, organisatie, festival, sfeer, inspiratie, workshops, magazine, ideeŽn, beroep, interieurprofessional, vakkennis, training, groen, dag, #nidum, #bnscrisp

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden