150 must see huizen

Donderdag 25 maart 2021

Architectuurreizen zitten volgens uitgeverij Lannoo in de lift. Het boek 150 Houses You Need to Visit Before You Die is een naslagwerk van de mooiste 150 private huizen.
150 must see huizen

Volgens Lannoo is het boek ook meteen een bucketlist om een volgende citytrip of reis te plannen. Alle huizen kunnen worden bezocht en garanderen je een unieke beleving: door de esthetische ervaring, het architecturale hoogstandje of de uitgekiende inrichting.

 

Bij elk huis bezorgen de auteurs de lezer een heldere identity kit. Bouwjaar, stijl, architect, adres: kortom alles wat je in een oogopslag wil weten. Met onder meer Villa Savoye, Villa Cavrois, Casa Serralves, het Rietveld Schröderhuis, Fallingwater, Villa E1027, Eames House, en nog veel meer.

 

Thijs Demeulemeester, Jacinthe Gigou | ISBN/EAN 9789401462044| Gebonden | 256 blz. | € 29,99 | Engelstalig. Het is hier direct bij de uitgever (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.lannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, architectuur, stijl, design, ontwerp, boek, designers, interieurarchitecten, architecten, #150 HousesYouNeedtoVisitBeforeYouDie, #lannoo

Gerelateerd nieuws
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden