Nieuwe deelnemers Incoda

Maandag 25 april 2022

Incoda verwelkomt Akzo Nobel, Indivipro & Carpetlinq, Vadain en Verano op 2022-editie, een mooie uitbreiding van het deelnemersveld.
Nieuwe deelnemers Incoda
Nieuwe deelnemers Incoda Nieuwe deelnemers Incoda

Het exposantenveld van Interieur Collectie Dagen (Incoda) 2022 is uitgebreid met verschillende grote nieuwkomers, waaronder Akzo Nobel, Indivipro & Carpetlinq, Vadain en Verano. 'Wij vinden het fantastisch om deze mooie merken, naast andere vooraanstaande terugkerende exposanten, nu voor het eerst te mogen verwelkomen als deelnemer op Incoda. Dat de vakbeurs in de lift zit, mag duidelijk zijn. Dit is niet de enige vernieuwing die wij al bekend kunnen maken,' zegt Mascha de Bruin namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

 

Daarmee doelt De Bruin op het nieuws dat Incoda voor het eerst een speciale Festival area krijgt op Next Level, de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Daarmee breidt de vakbeurs aanzienlijk uit, want niet eerder werd de extra verdieping in Gorinchem ingezet voor Incoda. Op de Festival Area ontdekken de interieurprofessionals van de Benelux de winkel/showroom van de toekomst en verschillende inspirerende projecten. De eerste brainstorm hierover heeft inmiddels al plaatsgevonden.

 

De Bruin: 'Het is een must om Next Level bij Incoda te betrekken, want deze moderne beurshal past qua sfeer en uitstraling perfect bij Incoda. Waar het licht beneden in de grote beurshal wat gedempt is, voelt Next Level als een groot atrium en is het opvallend open en met daglicht. Over de gehele lengte van Next Level, zo’n 100 meter ver, loopt een grote lichtstraat. Hierdoor baadt de hal overdag in het daglicht. Het hoge halfronde glazen dak geeft het geheel bovendien een enorm gevoel van weidsheid en ruimte. Met de uitbreiding naar deze moderne beurshal kunnen we de volgende stap met Incoda zetten.'

 

Interieur Collectie Dagen 2022

Incoda is de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. In 2022 is Incoda te bezoeken op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 september 2022 in Evenementenhal Gorinchem.Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.easyfairs.nl
www.akzonobel.nl
www.indivipro.nl
www.carpetlinq.nl
www.vadain.nl
www.verano.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs, #akzonobel, #indivipro, #carpetlinq, #verano, #vadain

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden