Incoda verplaatst naar 2021

Vrijdag 08 mei 2020

De vakbeurs Interieur Collectie Dagen 2020 is verplaatst van half september naar 31 januari Ė 2 februari 2021.
Incoda verplaatst naar 2021

De komende editie van Interieur Collectie Dagen (Incoda) die gepland stond op 13, 14 en 15 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 31 januari, 1 en 2 februari 2021. De corona-maatregelen die de Nederlandse overheid momenteel oplegt met betrekking tot vergunningsplichtige evenementen houdt in dat deze tot 1 september niet door mogen gaan.

In de afgelopen periode is contact geweest met exposanten en bezoekers. Hieruit bleek dat een overgroot deel van de exposanten hun nieuwe collecties begin 2021, na de grote internationale beurzen, willen presenteren. Ook bezoekers gaven aan dat dit een goed alternatief is.

Momenteel is beursorganisator Easyfairs bezig met een plan om haar events vanaf september corona-proof te maken volgend de 1,5 meter-norm. Dit heeft grote gevolgen voor beurzen waar Easyfairs voorbereidingen voor treft.

De openingstijden voor Incoda blijven ongewijzigd. Dat betekent dat de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering op zondag 31 januari te bezoeken is van 12-18 uur, op maandag 1 februari van 10-21 uur en op dinsdag 2 februari van 10-18.00 uur.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Andre Bovekerk overleden
Andrť Bovekerk, een bekende uit de vloerenbranche en sinds kort werkzaam bij Leoxx als inside sales manager, is zaterdag 8 augustus plotseling overleden.
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden