Honger naar design uit Antwerpen

Woensdag 21 april 2021

Interieurprofessionals zijn van 6–28 mei op afspraak welkom op de Antwerp Design Days. Victors Design Agency, Creadis, Connect en G4 Agency tonen dan de noviteiten van meer dan vijftien designmerken op drie locaties in Antwerpen.
Honger naar design uit Antwerpen
Honger naar design uit Antwerpen Honger naar design uit Antwerpen

In november vonden al eerder de Antwerp Design Days plaats. Dit beviel zo goed dat het evenement dit jaar herhaald wordt.

Creadis presenteert Classicon, Plank, Mattiazzi, Magnus Olesen, Montis, Arco en Pastoe.

G4 Agency showt Brokis, CTO Lighting en La Manufacture Paris.

Connect Design Agency biedt Boffi|DePadova, ADL, Time & Style ēdition en MA/U studio.

Victors Design Agency is mede-organisator en toont Gubi, Carl Hansen & Son en Moooi.

 

Voor wie honger krijgt bij het zien van de nieuwe modellen van Gubi, dat is niet zo vreemd. De Croissant bank en lounge fauteuil (foto's) doen namelijk qua design sterk denken aan het broodje. Hiermee speelt ontwerper Illum Wikkelsø met het typische uiterlijk van de Chesterfield bank en fauteuil. Wikkelsø ontwierp de Croissant collectie met het idee dat meubelen gemaakt moeten zijn voor een lang leven en dat je op verschillende manier op meubels moeten kunnen zitten. Daarnaast besteedt hij volgens Gubi veel aandacht aan details en vakmanschap.

 

De Antwerp Design Days vinden plaats van 6 tot en met 28 mei. Op locatie bij:

- Creadis en Victors - IJzerenwaag 12A (tijdelijke locatie boven Gaest store)

- Connect - Riemstraat 22

- G4 Agency - Sint-Jozefstraat 10 

Uiteraard covid-proof en op afspraak.Links

www.victors.be
www.creadis-design.be
www.g4.be
www.gubi.com
www.antwerpdesigndays.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, hospitality, kantoor, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, designmeubelen, tuin, outdoor, #victorsdesignagency, #g4agency, #connectdesignagency, #gubi, #carlhansen, #moooi, #creadis, #arco, #montis, #pastoe, #Classicon, #Mattiazzi, #Boffi, #DePadova, #adl, #TimeandStyleēdition, #maustudio

Gerelateerd nieuws
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden