Woonindustrie overgenomen

Donderdag 15 juni 2017

De laatste Marketday van De Woonindustrie vóór het zomerreces op 3 juli, met de traditionele BBQ vanaf 17:00 uur, zal ook in het teken van bijzonder nieuws én een afscheid staan.
Woonindustrie overgenomen
Woonindustrie overgenomen

Onder de exposanten is het al even bekend: de nieuwe eigenaar van De Woonindustrie is sinds 1 mei De Eerste Symfonie bv (voor het vastgoed) en De Woonindustrie Beheer bv (voor de exploitatie). Een van de twee eigenaren hiervan is Edwin Loeff, tevens eigenaar van Loeff van de Wal Vastgoed bv. Deze heeft De Woonindustrie én de aanpalende Beursfabriek overgenomen van CBRE, de projectontwikkelaar die begin 2014 na het faillissement van TCN volledig eigenaar werd van het toenmalige Home Trade Center (HTC). Loeff is overigens bekend met het concept, hij was eerder real estate developer (1999-2003) bij TCN voor onder meer de HomeBoxx, de voormalige Beursfabriek.

Deze overname valt toevallig bijna samen met het vertrek van Anne-Marie Burger (foto) op 1 juli aanstaande. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest voor De Woonindustrie was zij toe aan een nieuwe uitdaging en een vervolgstap in haar carrière. Die heeft ze binnen CBRE kunnen vinden als centrummanager van winkelcentrum De Heuvel in Eindhoven. Tijdens de BBQ is tevens mogelijk persoonlijk afscheid van haar te nemen.

Ondanks moeilijke omstandigheden heeft het Home Trade Center zich onder haar bezielende leiding succesvol kunnen transformeren naar De Woonindustrie. Ze heeft de basis gelegd voor de nieuwe eigenaar om samen met de huurders te kunnen bouwen aan verder succes.

Jan Hogenkamp zal als commercieel en operationeel manager het vertrouwde gezicht in het centrum blijven en samen met Loeff en drie nieuwe dames (een sales- en officemanager en administratrice) het nieuwe beheerteam vormen van De Woonindustrie. Binnenkort zullen we de nieuwe mensen nader voorstellen.

Na het zomerreces zal De Woonindustrie vanaf maandag 4 september weer geheel geopend zijn en zal de Vakbeurs van 10-13 september worden gehouden. In de tussentijd is het gebouw op de maandagen (of op afspraak) wel open maar is niet iedere exposant aanwezig.

 Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #Droomindustrie, #Woonindustrie, #DeWoonindustrie, #Loeff, #beursfabriek

Gerelateerd nieuws
 
Speciaal NL-laminaat van Meister
lees verder
Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!
Wown! is een nieuw merk voor interieurproducten van Kwantum, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie bloggers op het gebied van interieur.
lees verder
Speelmatras van Klipklap
Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
lees verder
Kids spelen met meubilair
Een nieuw Nederlands kindermeubelmerk Qboo brengt fantasie van kinderen tot leven met meubilair waarmee gespeeld kan worden: vlieg met een plank, rijd in een kledingkast en lees een schommelstoel.
lees verder
 
Nieuwe Novilon Nova Luxe 
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden