Woonindustrie knalt 2018 in

Donderdag 23 november 2017

Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiŽle opening van de nieuwe Home & Living-afdeling ťn een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
Woonindustrie knalt 2018 in
Woonindustrie knalt 2018 in Woonindustrie knalt 2018 in

Van zondag 4 tot en met woensdag 7 februari vindt in De Woonindustrie de traditionele Vakbeurs in het voorjaar plaats. Tijdens deze Vakbeurs is ook de nieuwe afdeling Home & Living op de tweede etage (afbeelding 1) open. Deze wordt op 8 januari officieel geopend.

De verbouwing voor deze Home & Living afdeling is in volle gang. Vanaf volgende week zullen de eerste partijen beginnen met inrichten, de afdeling gaat in het nieuwe jaar van start! De volgende merken gaan zich er in ieder geval vestigen: It's About Romi, Silkeborg, Weldaad, CheRubijn, Nordal, Mini Art, Hadaya, Kitchen Trend, Deens, Designlicious, Magisso, Madam Stoltz, De Bruyn Agenturen, Baskets, Beans & Basics, en Sunday International. Een groot deel hiervan komt van de Trade Mart Utrecht.

De bedoeling is het dat deze afdeling elke eerste maandag van de maand open is, net als de verlichting en slapen. Dit onder de noemer Marketday XL, naast de wekelijkse Marketdays op maandag.

Als u het centrum nog dit jaar wilt bezoeken, dat kan op 27 november en 4, 11 en 18 december. Van 25 december tot en met 1 januari is de Woonindustrie gesloten. De eerste Marketday in het nieuwe jaar zal plaatsvinden op maandag 8 januari 2018.

Op die dag zal Harry Bijl van Inretail (foto 2 links) - in navolging van het Inretail-ledenevent van afgelopen maandag in Barneveld - een beschouwing geven over hoe leverancier en retailers in de toekomst kunnen samenwerken.

Anna Hutten van Inretail (foto 2 rechts) zal, tijdens de stylistendag tijdens de Vakbeurs op dinsdag 6 februari, in samenwerking met BNS Crisp een leidraad geven hoe leveranciers, retailers en stylisten met elkaar kunnen samenwerken.

En nóg een nieuwtje: het Shapes Experience Center. Dit centrum sluit per 1 december haar huidige vestiging een paar kilometer verder op de Ravenswade 4-B en wordt in februari in De Woonindustrie de buurman van het Living Space Experience van ABB/Busch-Jaeger. Shapes presenteert op inspirerende wijze decoratief plaatmateriaal, plafonds, wanden én vloeren aan interieurprofessionals (foto 3).

 Links

www.basketsbeadsbasics.nl
www.cherubijn.nl
www.debruynagenturen.nl
www.deens.nl
www.designlicious.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.hadaya.nl
www.inretail.nl
www.itsaboutromi.nl
www.kitchentrend.nl
www.madamstoltz.dk
www.magisso.nl
www.mini-art.nl
www.nordal.eu
www.shapes.nl
www.silkeborg-uld.com
www.sunday-international.com
www.weldaad.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, trademart, trade mart, bed, boxspring, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #Droomindustrie, #Woonindustrie, #DeWoonindustrie, #shapes, #experiencecentershapes, #inretail, #abb

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
 
Hml samen met JWR
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn geÔnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden