Woonindustrie en Spotlight samen

Donderdag 23 augustus 2018

De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein, de trademart voor interieurprofessionals met ruim 140 deelnemers, en het nieuwe vakevent Spotlight gaan vanaf volgend voorjaar samenwerken.
Woonindustrie en Spotlight samen

Spotlight is een nieuw vakevenement voor home & living, koken, gedekte tafel en woonaccessoires. Initiatiefnemers zijn Jurgen Pietersen, Gert Jan Pas en Bas de Bruin. Ze waren (deels) eerder betrokken bij de Trade Mart Utrecht en via Dutch Trade Events bij @HomeEvent dat - na annulering in het najaar 2015 - fuseerde met Trendz in de Evenementenhal.

In 2017 gingen er al geruchten dat er Pietersen cum suis bezig waren met de organisatie van Spotlight. Begin dit jaar is de beurs in maart gehouden, op 23 en 24 september blijkt er weer een editie gepland, in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Spotlight zal voor het eerst in De Beursfabriek van DWI op 10-11 maart 2019 worden gehouden. Vanaf dit najaar gaat Spotlight tevens kantoor houden in DWI.

Na de eerste MarketdayXL op maandag 3 september zal DWI van zondag 16 tot woensdag 19 september overigens haar Vakbeurs houden. Dan zal van 16-18 september ook de designbeurs Dutch Design Dock (DDD) worden gehouden.

 

Samenvattend:
Najaar 2018
- De Woonindustrie Vakbeurs: 16- 19 september.
Locatie Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein.
- Dutch Design Dock: 16- 18 september.
Locatie De Beursfabriek (onder één dak met De Woonindustrie)
- Spotlight: 23-24 september.
Locatie Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41 AP Utrecht.

Voorjaar 2019
- De Woonindustrie Vakbeurs: 10-13 februari.
Locatie Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein
- Spotlight 10-11 maart.
Locatie De Beursfabriek (onder één dak)

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #wallshow, #ddd, #DutchDesignDock, #droomindustrie, #spotlight, #spotlightevent

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hšstens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden