WK stoelhockey op Orgatec

Woensdag 22 augustus 2018

Aan de vooravond van de komende Orgatec wordt een bijzondere premiŤre gepresenteerd: het eerste Wereldkampioenschap bureaustoel-hockey op 22 oktober.
WK stoelhockey op Orgatec
WK stoelhockey op Orgatec

Stoelhockey is precies wat de naam belooft: hockey maar dan op bureaustoelen. Jens Fislage, directeur van BKE Fislage, was tien jaar terug de bedenker hiervan. Sindsdien is deze 'marginale sport' steeds serieuzer geworden: zo kwamen er ongeveer 1.000 bezoekers kwamen naar Bremen voor de German Masters 2017 (foto's Finn Rose, die ook dit vimeo-videoverslag (2:46) maakte).

De 2018-editie komt nu naar Orgatec (zie Youtube-teaser 0:55). Toepasselijk omdat er onder de exposanten van deze projectinrichtingsbeurs veel leveranciers van bureaustoelen staan. En door hun internationale karakter worden de Duitse Masters meteen Wereldkampioenschappen.

De eerste teams hebben zich al geregistreerd. Naast de sportwedstrijd wordt het WK natuurlijk meteen een test voor bureaustoelen. Bovendien staat niet alleen de sport centraal, maar ook het netwerken.

Het exposantentoernooi vindt alleen plaats op 22 oktober 2018. Het inschrijvingsgeld is € 290 en wordt volledig gedoneerd aan een kinderhulpproject. Tijdens de Orgatec, van 23 tot 26 oktober in Keulen, kan iedereen dit hockey overigens uitproberen! Dagelijks zijn er tussen 14-17 uur trainingen. Reserveren vooraf is niet nodig.

Bedrijven die hun werknemers of klanten willen uitdagen voor stoelhockeywedstrijd: dagelijks van 17-22 uur is er de mogelijkheid om een stoelhockey-arena te boeken! Informatie over participatie- en sponsormogelijkheden.

 Links

www.finnrose.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com
chm.bkefislage.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #chairhockey,#worldchampionships, #bkefislage

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden