Willem II ziet het licht

Maandag 12 maart 2018

Dit weekend won in de Nederlandse eredividie voetbal degradatiekandidaat Willem II met maar liefst 5-0 van de favoriet voor de landtitel, PSV! Heeft de club het licht gezien?
Willem II ziet het licht
Willem II ziet het licht

Dat heeft de club uit Tilburg in ieder geval. Interieurstudio André & Laura van der Gun nam namelijk de herinrichting van de supportersbar voor haar rekening en paste daar de fraaie Spiro-lampen van de Spaanse fabrikant LZF Luziferlamps toe.

De supportersbar is een ruimte die uitkijkt over het speelveld van 100 meter lang en 50 meter breed. Op wedstrijddagen zijn er tot 1.000 supporters aanwezig.

André van der Gun: "Op wedstrijddagen, wanneer de kamer vol is, zie je noch de vloer noch de bar, je ziet alleen de lampen". Dus is het hele project in 2017 daarop gebaseerd. De grote Spiro-lampen van LZF zijn de blikvangers in de ruimte.

Spiro, Ontworpen door Remedios Simón, is een hanglamp waarvan het frame bestaat uit meerdere houtfineer spiralen van verschillend formaat. Door de vele houtfineerspiralen geeft de lamp een warm licht. Het dunne en brede ontwerp zorgt voor een grote impact in kamers met een laag plafond die, zoals in dit geval, door lange personen zullen worden gebruikt.

In de Benelux wordt LZF vertegenwoordigd door Illum.

 Links

www.andrevandergun.nl
www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, award, prijs, design award, design, #lzflamps, #illum, #andrevandergun, #luziferlamps

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Mooie hanglamp Moooi
Arihiro Miyake is de ontwerper van de prachtige hanglamp Coppélia van Moooi uit Breda.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder
 
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden