Willem II ziet het licht

Maandag 12 maart 2018

Dit weekend won in de Nederlandse eredividie voetbal degradatiekandidaat Willem II met maar liefst 5-0 van de favoriet voor de landtitel, PSV! Heeft de club het licht gezien?
Willem II ziet het licht
Willem II ziet het licht

Dat heeft de club uit Tilburg in ieder geval. Interieurstudio André & Laura van der Gun nam namelijk de herinrichting van de supportersbar voor haar rekening en paste daar de fraaie Spiro-lampen van de Spaanse fabrikant LZF Luziferlamps toe.

De supportersbar is een ruimte die uitkijkt over het speelveld van 100 meter lang en 50 meter breed. Op wedstrijddagen zijn er tot 1.000 supporters aanwezig.

André van der Gun: "Op wedstrijddagen, wanneer de kamer vol is, zie je noch de vloer noch de bar, je ziet alleen de lampen". Dus is het hele project in 2017 daarop gebaseerd. De grote Spiro-lampen van LZF zijn de blikvangers in de ruimte.

Spiro, Ontworpen door Remedios Simón, is een hanglamp waarvan het frame bestaat uit meerdere houtfineer spiralen van verschillend formaat. Door de vele houtfineerspiralen geeft de lamp een warm licht. Het dunne en brede ontwerp zorgt voor een grote impact in kamers met een laag plafond die, zoals in dit geval, door lange personen zullen worden gebruikt.

In de Benelux wordt LZF vertegenwoordigd door Illum.

 Links

www.andrevandergun.nl
www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, award, prijs, design award, design, #lzflamps, #illum, #andrevandergun, #luziferlamps

Gerelateerd nieuws
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
Meer verhalen bij Design Tales
Het agenturenbedrijf Design Tales, dat met Molinari een showroom heeft in De Woonindustrie in Nieuwegein, heeft de afgelopen tijd uitgebreid.
lees verder
Doorstart Van de Heg
Goed nieuws! Verlichtingsindustrie G. van de Heg bv uit Barneveld maakt waarschijnlijk begin juni een doorstart.
lees verder
Orgatec vrijwel volgeboekt
Een kleine vijf maanden voor de start is de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec 2018 van de Koelnmesse al vrijwel volgeboekt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden