Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over

Vrijdag 14 september 2018

Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over

De contracterende partijen zijn overeengekomen om te zwijgen over de aankoopprijs. De Hüls groep zal zich alleen nog concentreren op het hoofdmerk Hülsta, zo meldt Paul Jähn, ceo van Hüls AG & Co. KG, in Möbel Kultur.

Markus Wiemann stelt te investeren om de positie als complete aanbieder van slaapkamers en bedden te versterken. Het is de bedoeling dat de teams bij Loddenkemper en Femira (foto, website) blijven en zelfs worden versterkt.

Het aanbod van Wiemann omvat drie gebieden: slaapkamermeubilair, kasten en kastsystemen. Elke dag worden 400 tot 500 slaapkamers geproduceerd en wereldwijd geleverd. Op de locatie in Georgsmarienhütte heeft Wiemann ca. 360 medewerkers in dienst. Wiemann kocht ook Horst Otten GmbH in januari 2015 en zat dus al in het  boxspring-segment wat met Femira verder wordt uitgebreid.

 Links

www.femira.de
www.horst-otten.de
www.loddenkemper.de
www.wiemann-online.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, meubel, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, sanering, herstructurering, doorstart, overname, bed, ledikant, matras, boxsping, slaap, #femira, #horstotten, #loddenkemper, #wiemann, #huelsta, #hulsta

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hästens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Equilli naar DWI
De slapenafdeling van DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein wordt per 1 december verrijkt met de firma Equilli uit Mechelen.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden