Weltevree Tablebench

Donderdag 03 mei 2018

De Tablebench picknicktafel van Weltevree is een mooi ontwerp en heel geslaagd multifunctioneel meubelstuk. Gezien de prijs mag dat ook wel!
Weltevree Tablebench
Weltevree Tablebench

De Weltevree Tablebench is in januari geïntroduceerd op de Imm Cologne. Door het goede weer tijdens de afgelopen Salone del Mobile kon deze picknicktafel volop buiten getest worden. Want het meubel is natuurlijk te gebruiken in de tuin, terras of op een balkon, maar ook binnen kan hij prima functioneren als compacte werkplek.

De Tablebench is gemaakt van geacetyleerd Accoya hout (50 jaar gegarandeerd) en gepoedercoat staal. Er zijn twee uitvoeringen: de 2-seater (110 cm breed, 75,5 cm diep, 77 centimeter hoog, zithoogte 47 cm, 25 kilo) en de 4-seater die 210 breed is.

De verkoopprijzen zijn € 995 respectievelijk € 1.395. Om het meubel volledig tot z'n recht te laten komen is het eigenlijk nodig om er meteen twee van te (ver)kopen: met de rugleuningen tegen elkaar ontstaat een picknicktafel waar je met 4 respectievelijk 8 mensen aan kunt zitten.

 Links

www.weltevree.eu

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, tafel, picknick, picknicktafel, bank, table, bench, zitplek, zitbank design, outdoor, buiten, tuin, @weltevree, #worldofweltevree

Gerelateerd nieuws
 
Home Stock Eindhoven permanent
lees verder
 
Gevangenis van Cappellini
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Introductie Trendz Belgium later
Easyfairs lanceert de inkoopbeurs voor de living & lifestyle markt, Trendz Belgium, later dan eerder gepland. De eerste editie staat nu geprogrammeerd van 27-29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden