Weltevree Tablebench

Donderdag 03 mei 2018

De Tablebench picknicktafel van Weltevree is een mooi ontwerp en heel geslaagd multifunctioneel meubelstuk. Gezien de prijs mag dat ook wel!
Weltevree Tablebench
Weltevree Tablebench

De Weltevree Tablebench is in januari geïntroduceerd op de Imm Cologne. Door het goede weer tijdens de afgelopen Salone del Mobile kon deze picknicktafel volop buiten getest worden. Want het meubel is natuurlijk te gebruiken in de tuin, terras of op een balkon, maar ook binnen kan hij prima functioneren als compacte werkplek.

De Tablebench is gemaakt van geacetyleerd Accoya hout (50 jaar gegarandeerd) en gepoedercoat staal. Er zijn twee uitvoeringen: de 2-seater (110 cm breed, 75,5 cm diep, 77 centimeter hoog, zithoogte 47 cm, 25 kilo) en de 4-seater die 210 breed is.

De verkoopprijzen zijn € 995 respectievelijk € 1.395. Om het meubel volledig tot z'n recht te laten komen is het eigenlijk nodig om er meteen twee van te (ver)kopen: met de rugleuningen tegen elkaar ontstaat een picknicktafel waar je met 4 respectievelijk 8 mensen aan kunt zitten.

 Links

www.weltevree.eu

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, tafel, picknick, picknicktafel, bank, table, bench, zitplek, zitbank design, outdoor, buiten, tuin, @weltevree, #worldofweltevree

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
 
Opnieuw daling Tendence
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden