Weltevree Tablebench

Donderdag 03 mei 2018

De Tablebench picknicktafel van Weltevree is een mooi ontwerp en heel geslaagd multifunctioneel meubelstuk. Gezien de prijs mag dat ook wel!
Weltevree Tablebench
Weltevree Tablebench

De Weltevree Tablebench is in januari geïntroduceerd op de Imm Cologne. Door het goede weer tijdens de afgelopen Salone del Mobile kon deze picknicktafel volop buiten getest worden. Want het meubel is natuurlijk te gebruiken in de tuin, terras of op een balkon, maar ook binnen kan hij prima functioneren als compacte werkplek.

De Tablebench is gemaakt van geacetyleerd Accoya hout (50 jaar gegarandeerd) en gepoedercoat staal. Er zijn twee uitvoeringen: de 2-seater (110 cm breed, 75,5 cm diep, 77 centimeter hoog, zithoogte 47 cm, 25 kilo) en de 4-seater die 210 breed is.

De verkoopprijzen zijn € 995 respectievelijk € 1.395. Om het meubel volledig tot z'n recht te laten komen is het eigenlijk nodig om er meteen twee van te (ver)kopen: met de rugleuningen tegen elkaar ontstaat een picknicktafel waar je met 4 respectievelijk 8 mensen aan kunt zitten.

 Links

www.weltevree.eu

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, tafel, picknick, picknicktafel, bank, table, bench, zitplek, zitbank design, outdoor, buiten, tuin, @weltevree, #worldofweltevree

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder
 
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden